Jump to content
POLITISTI.ro

Pentru voi fetelor...

Motoboom

Recommended Posts

Cred ca treburile astea trbuie sa le simti tu, nu sa te indrume cineva. Fiecare femeie este diferita, simte diferit si, oricum, orice ai face, sunt sigura ca iubita si viitoarea ta sotie va fi impresionata de gestul tau! ;)

Edited by bestkyky

Cred ca o cunosti destul de bine si stii ce i.ar place, daca este romantica, pregateste traditionala cina romantica, daca e o fire spontana fii si tu spontan si dai inelul orinde te.ai afla. Orice modalitate vei alege de a o cere de sotie va fi momentul vostru si nu-l uitati cat o sa traiti.

PS: sa ne spui si noua ce.ai facut si daca ti.a spus DA :)

Stiu (sau cel putin asa cred eu :P ) cum ar trebui sa fac acest lucru, doar ca as fi dorit sa aflu daca stiti un loc anume de pe ruta respectiva, unde poate ati fost, si ar fi fost ok pentru acest eveniment...

Multumesc pentru sfaturi si idei :clip:

Prietene, iti voi spune un secret: din momentul in care o fata ori prietena accepta sa stea cu tine, sa te insoteasca oriunde vrei tu, inseamna ca te IUBESTE. Mai mult nu conteaza. Trage-o deoparte, intr-un loc, si fa-i propunerea. Nu mai pierde timpul cu amanunte inutile. Te asigur ca se va bucura nespus de mult,indiferent ca vei face cererea intr-un lift ori intr-un restaurant. Si vorba fetelor de mai sus, deja ar trebui sa stii ce-i place.

Daca totusi zice nu, mai e varianta cu bataia pana o convingi.Doar suntem barbati nu k.... :emo-yessir:

Edited by pitbul

Daca totusi zice nu, mai e varianta cu bataia pana o convingi.Doar suntem barbati nu k.... :emo-yessir:

Unde te trezesti in codru cumva??? Un barbat cu toti neuronii la mansarda nu loveste femeia pe care o iubeste ;) Tu asa procedezi??? Inca ceva :dragoste cu sila nu se poate, iar daca e, se numeste viol, in cazul in care nu stiai ;)

@Ionut88 bafta multa!Nu conteaza locul,ci doar gestul in sine.

@Cerasela,cred ca pitbul doar glumea. :P

P.S:superbe unghiutele,ale mele sunt varz momentan.

Problema nu era ca nu stiam ce isi dorea, ci doar cautam un loc "potrivit evenimentului"...dar am ajuns la concluzia, ca orice loc poate fi unul special si potrivit, daca ai langa tine persoana care doreste, cel putin la fel de mult ca tine, sa va petreceti restul vietii impreuna.

Oricum, multumesc tuturor pentru urari, sfaturi si idei ;)

P.S.: Iar referitor la finalitate, raspunsul a fost un DA ferm, dar extrem de emotionat :wub:

Nu am pus la indoiala capacitatile si abilitatile tale, nici nu o voi face, sugestia fiind construita si adresata fetelor cu unghii lungi (mari) pe care nu vor sa le traumatizeze cu activitati fizice manuale intense. :clip: Iti doresc o duminica racoroasa.

Edited by eduardpsih