- 0
Proceduri de amprentare si fotografiere
-
Similar Content
-
Abrogat - H.G. 1292/2003 - privind drepturile de transport
By Elvis ,
- transportul
- indemnizatie
- (and 3 more)
- 1 reply
- 10,058 views
-
Solicitări pentru confirmarea contului de membru 1 2 3 4 15
By Administrator ,
- politisti
- aria privata
- (and 1 more)
- 372 replies
- 32,162 views
-
Accesul membrilor în Secţiunea privată a poliţiştilor
By Administrator ,
- 0 replies
- 21,033 views
-
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.
Question
maxu08
intrebare - am un amic (nu este client) care a fost citat ca martor intr-un dosar de furt masini din zona blocului unde domiciliaza. s-a prezentat, a dat declaratie (evident ca nu stia nimic si nici nu imi imaginez ca au ajuns sa il citeze) apoi a fost rugat sa il amprenteze si fotografieze???
desi s-a opus (verbal), politistii i-au recomandat sa se supuna procedurii, cu mentiunea "ca asa bine pentru el" iar omul - de bunacredinta - nu a mai incercat nimic impotriva. cetatean model - desi trebuia sa ma sune inainte de asta.
ma poate ajuta cineva cu o lamurire la ce este nevoie ca martorul sa fie fotografiat si chiar amprentat? cum pot sa scot aceste fotografii din baza de date a politiei (cai legale ma intereseaza) fara sa ma apuc de plingeri si reclamatii deoarece este in mod clar faptul ca s-a savirsit un exces de zel (ca sa nu spun altceva).
vreau sa imi protejez amicul dar nici nu vreau sa frec ridichea politistilor. Am martori la discutia de dinaintea fotografierii si deci pot dovedi lipsa consimtamintului.
inainte de a discuta despre calitatea amicului va spun ca este exclus sa fie participant la furt deoarece omul este mai mult decit bogat, cu o functie importanta intr-o mare companie privata. asta ca sa concentram pe subiect
Top Posters For This Question
12
5
4
3
Popular Days
Sep 14
24
Sep 13
8
Sep 15
3
Top Posters For This Question
maxu08 12 posts
Catalin 5 posts
Dan 4 posts
Marius 3 posts
Popular Days
Sep 14 2011
24 posts
Sep 13 2011
8 posts
Sep 15 2011
3 posts
Popular Posts
maxu08
intrebare - am un amic (nu este client) care a fost citat ca martor intr-un dosar de furt masini din zona blocului unde domiciliaza. s-a prezentat, a dat declaratie (evident ca nu stia nimic si nici n
maxu08
nu inteleg ce te deranjeaza - discutia in sine (pe care eu personal am precizat-o ca fiind academica si nu altceva) sau faptul ca eu cistig mai mult decit tine? ca sa stiu cum voi continua discutia, c
lionn
Desigur că prezumtia de nevinovatie este valabila si in acest caz. Intrebarea este, pana unde se poate invoca aceasta prezumtie, atunci cand avem de-a face cu un prezumtiv autor? Este adevarat ca
34 answers to this question
Recommended Posts