Jump to content
POLITISTI.ro

Inmatriculare auto fara fiscal si posibil fara proprietar.

Postare recomandată

Publicat

Salut, am cumparat recent o masina, ideea e ca am vazut masina am batut palma, am facut contractul de vanzare cumparare si am dat banii. Am fost la primarie, masina nu era de fapt inscrisa inca in primarie, cel cu care am facut actele a spus ca o inscrie si da fiscalul, cei de la primarie au spus daca face asta vineri, eu marti am fiscalul, este marti si domnul cu care eu am facut tranzactia nu mai raspunde la telefon. Problema este ca am aflat ulterior ca cel cu care eu am facut tranzactia nici macar nu era cel din actul de vanzare cumparare. Acum nici acel domn nu mai raspunde. Ce as putea face? Multumesc frumos.

• Moderator
Publicat

Nu poti face nimic, decat sa speri ca iti va raspunde la telefon sau ca vei da de adevaratul proprietar din acte, sa zic asa si sa faci contract cu el...asa se întâmplă cand dati banii pe vorbe.

Tu nu ai vazut ca cel din actele masinii nu este acelasi cu cel cu care ai facut tu tranzacția?

Si ca idee, noi suntem polițisti, Politia Romana nu se mai ocupa cu înmatricularea vehiculelor de peste 20 de ani.

• Moderator
Publicat

Problemele sau întrebările referitoare la taxele, impozitele, certificatele fiscale de la primării sau alte asemenea nu au absolut nicio legătură cu poliţia, ori cu poliţiştii şi competenţele acestora. Poliţia Română NU are nicio legătură cu direcţiile de taxe şi impozite. Obligaţiile de natură fiscală, colectarea acestora şi eliberarea documentelor justificative nu intră în sfera de competenţă a poliţiei. 
Mai mult, Poliţia Română nu mai are nici competenţe privind înmatriculările, radierile sau transferul de proprietate încă din anul 2001, aspecte de care se ocupă DRPCIV (Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculari Vehicule) instituţie aflată în subordinea prefecturilor judeţene.

În consecinţă, trebuie să vă adresaţi instituţiilor respective, nu Poliţiei Române sau poliţiştilor.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.