Jump to content
POLITISTI.ro

Accident cu un moped

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua,

De curand am fost implicat intr-un accident cu un moped neinamtriculat si fara polita RCA.

Accidentul este cu victima.

Moped-ul a venit pe linia de tramvai si pe  culoarea rosie a semaforului si  a intrat in mine, eu fiind cu autoturism si am plecat la culoarea verde a semaforului.

La fata locului a venit un echipaj de poliție, echipaj medical si pompieri.

Vinovatul nu purta casca, era si putin beat (0.23 pe etilotest) a cazut si nu stiu exact ce a patit, dar a fost preluat de echipajul medical.

A venit politia, au masurat, fotografiat si mi-au luat actele masinii (talon si asigurare) si permisul fara sa imi dea dovada si m-au chemat a doua zi dupa ora 20:00 (accidentul fiind ziua la ora 16:00).

Am fost la politie a doua zi dupa ora 20:00 dar nu erau acolo, fiind cu un avocat, am așteptat doar vreo ora si putin, dupa care am revenit peste alte doua zile (am întrebat cand au program domni politisti cei ce mi-au luat actele), adica luni dimineata ora 8:00.

Mi-au dat actele si permisul, totodata  mi-au dat si aviz de reparatie si o scrisoare Catre BAAR.

A completat chestionarul pe site-ul BAAR, dupa care primesc a doua zi raspuns de la ei ca se respinge cererea de despagubire!

Ma poate ajuta cineva care a mai trecut prin asa ceva cu o informatie?

Ce ar trebui sa fac sa imi repar masina, unde ar trebui sa merg?

Cui sa ma adresez...?

Va mulțumesc!

• Moderator
Publicat (modificat)

Este clar ca aceasta informatie (legata de asigurator) nu este in competenta Politiei!

Ce pot sa suspectez este ca un posibil motiv ar fi consumul de alcool de catre celalalt conducator auto... insa Compania de asigurari trebuie sa-ti motiveze refuzul despagubirii!

Daca nu ai asigurare CASCO, probabil ca iti vei repara masina pe banii tai si ulterior te adresezi instantei pentru a recupera de la soferul baut.

Vad ca ai avocat ales....el ce zice? Ca este o chestiune pe care el o gestioneaza, nu politistii!

Modificat de CITADELA
  • Moderator
Publicat
On 11.11.2025 at 16:14, alexandrei8923 a scris:

Ce ar trebui sa fac sa imi repar masina, unde ar trebui sa merg?

Pentru reparația mașinii trebuie să mergi la un service, unde vei prezenta autorizația de reparație.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.