Jump to content
POLITISTI.ro

Schimbare naveta deplasare zilnică

Mergi la răspuns Răspuns oferit de Marius,

Postare recomandată

Publicat

Bună seara, am fost încadrat în anul 2022 pe funcția de ajutor șef de post  beneficiind de naveta pentru deplasarea zilnică la locul de muncă, distanța fiind de aproximativ 15 km până la locul de muncă.

Am decis să mă mut de la locuința părinților , în chirie, astfel distanța de la reședința unde stau în chirie și până la locul de muncă este acum de 49 de km.

Aș dori să știu dacă pot beneficia de plata navetei de la noua reședință la locul de muncă , deoarece am întrebat în rândul colegilor și am primit diferite răspunsuri,iar în HG 1198/2022 nu am găsit nici un articol care m ar putea împiedica să primesc naveta.

Vă mulțumesc anticipat pentru răspunsuri.

• Moderator
  • Soluţie
Publicat

Dacă în Hotărârea Guvernului nr. 1.198 din 29 septembrie 2022 privind drepturile de transport, pe teritoriul național, ale personalului din instituțiile de apărare, ordine publică și securitate națională, actualizată, nu există prevederi care să stabilească că nu se mai acordă aceste drepturi în situația respectivă, înseamnă că vei primi.
Cea mai sigură și relevantă informare este să consulți singur legislația și să nu te iei după ce spune unul și altul. Poți inclusiv să formulezi o solicitare către Juridic în care să le ceri părerea, pt că au obligația să-ți răspundă.

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.