Jump to content
POLITISTI.ro

Conflicte si rafuieli armate intre clanurile de interlopi

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Focuri de arma trase cu mitraliera si pusca, in Fetesti

In seara zilei de 4 septembrie 2011, G.N. si F.D, pe fondul unui conflict anterior cu A.G, au mers la locuinta acestuia din Fetesti inarmati cu un pistol mitraliera si o carabina, tragand mai mult de sapte focuri de arma pe strada in timpul deplasarii, cat si asupra casei si autoturismului acestuia. Nu au fost inregistrate victime, iar cei doi suspecti au fost retinuti de politisti.

Suspectii au fost arestati preventiv pentru 29 de zile, prin decizia magistratilor Judecatoriei Fetesti, sub acuzatiile de uz de arma letala fara drept, ultraj contra bunelor moravuri si nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

Un apropiat al Cordunenilor a fost ucis

Un apropiat al clanului Corduneanu a fost ucis, duminica noaptea, in cartierul Bucium, din Iasi.

Suspectul s-a predat. Fusese dat in urmarire generala, iar politistii l-au cautat fara incetare o zi si jumatate.

Ce parere aveti?

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Cand presedintele tarii spune cu seninatate ca "renunta la serviciile" politiei, de parca aceasta institutie ar fi un srl si serviciile oferite sunt numai la cerere :doh:

Ce pretentii sau asteptari mai putem avea de la infractori? Si ei probabil ca doresc sa renunte la serviciile politiei, iar daca presedintele a facut-o, ei de ce nu ar face-o?

Publicat

Si-au dat si ei seama intr-un final ca legile din Romania nu ii incrimineaza chiar asa mult.

Publicat

Eu de vre-o doi ani susţin că în curând vom juca pac pac cu interlopii pe stradă. La ora actuală sunt mult mai bine înarmaţi ca şi poliţia, şi cu cât trece timpul cu atât mai mare va fii tupeul străzii. Asta pe fondul foamei din stomacul românilor.

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Sunt de aceeasi parere, in curand vom avea din ce in ce mai multe cazuri de acest fel, iar acest lucru e inevitabil. Societatea evolueaza si o data cu ea si fenomenul infractional.

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Un apropiat al Cordunenilor a fost ucis

Un apropiat al clanului Corduneanu a fost ucis, duminica noaptea, in cartierul Bucium, din Iasi.

Suspectul s-a predat. Fusese dat in urmarire generala, iar politistii l-au cautat fara incetare o zi si jumatate.

Ce parere aveti?

Eram acum 2 zile chiar la morga spitalului de unde trebuiau sa ridice apropiatii celui din clanul Corduneanu , cadavrul rudei lor.

Si tot ce-am vazut a fost tupeu de tigani , limbaj de mahala si masini scumpe.

Injurau pe acolo ca la usa cortului si nimeni nu zicea nimic.

Erau si de prin presa niste reporteri care cat pe ce sa o ia pe spinare de la animalele alea din cauza ca sa vezi doamne li se faceau poze si s-au simtit "atacati".

Mie unu , sincer sa fiu , imi pare bine ca mai crapat un dobitoc ca m-am saturat pana peste cap de retardatii aia . :doh:

• Apreciez 3

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.