Jump to content
POLITISTI.ro

Administrator cercetat pentru înşelăciune, fals şi evaziune fiscală


NewsBot

Recommended Posts

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor Vaslui au finalizat cercetările într-un dosar penal în care administratoarea unei societăţi comerciale cu profil turism, a fost cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune, evaziune fiscală, exercitarea unei profesii fără drept şi fals şi uz de fals.

Detalii: Flux de stiri MAI

Link to comment
  • 3 years later...

ADMINISTRATOR CERCETAT DE POLIŢIŞTI

Poliţiştii din Cluj cercetează administratorul unei societăţi comerciale, bănuit că ar fi folosit în interes personal creditul firmei, cauzând un prejudiciu de peste 125.000 de lei.

La data de 17 noiembrie a.c., poliţiştii de investigare a fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au dispus urmărirea penală faţă de administratorul unei societăţi comerciale din Cluj-Napoca.

Cel în cauză, un bărbat, de 50 de ani, din Cluj-Napoca, este bănuit că ar fi folosit creditul societăţii în interes personal.

În fapt, timp de doi ani, acesta ar fi retras peste 100.000 de lei, evidenţiind în contabilitatea firmei diminuări eronate ale stocului de mărfuri, pentru care nu a putut prezenta niciun document justificativ.

De asemenea, ar fi înregistrat în evidenţele contabile cheltuieli nedeductibile, pentru diverse materiale consumabile.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 128.000 de lei.

În cauză se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de folosire cu rea credinţă a creditului de care se bucură societatea într-un scop contrar intereselor acesteia, faptă prevăzută de Legea 31/1990 privind privind societăţile comerciale.

Sursa: IPJ CLUJ

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.