Jump to content
POLITISTI.ro

Serviciul Independent Rutier pentru Misiuni Speciale

Mergi la răspuns Răspuns oferit de Horia,

Postare recomandată

Publicat

Bună ziua,

Fac parte din promoția de elevi ce urmează să absolve Școala de Agenți de Poliție în luna decembrie.

Ne-a fost comunicat că urmează să ne recuteze, pe cei ce doresc şi sunt posesori de permis de conducere categoriile “BE;CE”, structura “Directia Rutiera & Serviciul Independent Rutier pentru Misiuni Speciale” am citit informații legate de aceasta structura pe site-ul Poliției Române, dar aş dori să aflu o părere de la un cadru care cunoaşte munca efectivă din aceasta structură. 

Mulțumesc!

• Moderator
Publicat

Din câte ştiu eu în cea mai mare parte munca acolo constă în însoţirea de coloane oficiale.

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Și asigurarea traseelor şi a dispozitivului rutier necesar executării misiunilor de însoțire a coloanelor oficiale (dirijarea traficului rutier pt a facilita trecerea coloanelor oficiale).

• Apreciez 2
  • Soluţie
Publicat

@Discovery39, în primii ani cel mai probabil vei dirija prin intersecții pe traseul coloanelor. Ulterior, după ce mai acumulezi vechime, vei conduce vreun echipaj din coloană, vreo motocicletă etc.

• Apreciez 2

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.