Jump to content
POLITISTI.ro

Întâlnirea adjunctului şefului D.O.S.P. din cadrul M.A.I., Lucian Florin Guran cu reprezentanţi ai organizaţiilor studenţeşti

Postare recomandată

Publicat

Adjunctul şefului Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, chestor principal de poliţie Lucian Florin Guran, a avut astăzi, 5 septembrie a.c., o întâlnire cu reprezentanţi ai organizaţiilor studenţeşti, pe tema măsurilor de ordine publică în campusurile universitare din Capitală.

Detalii: Flux de stiri MAI

• Membru
Publicat (modificat)

Dar o intalnire cu "organizatia studenteasca" din Academia de Politie nu are? Ca poate explica si de ce nu se mai da "absolventilor" nici macar amarata aia de solda lunara de 70 de lei. Pana in ianuarie stai cu degetul in gura, ca la final poate sa ai surpriza ca mai ai de asteptat cateva luni sau poate chiar ti se spune "Pa. Nu sunt locuri." si sa realizezi ca ai pierdut niste ani din viata. Sa-i mai punem la socoteala si pe cei cu 4 ani de liceu militar?

Conducere de cacao cremali.

Modificat de ben
  • Membru
Publicat

"Ca poate explica si de ce nu se mai da "absolventilor" nici macar amarata aia de solda lunara de 70 de lei."

Mă miram şi eu de ce nu am mai primit nimic luna trecută... se pare că nu-s singurul.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.