Jump to content
POLITISTI.ro

NewsBot

Recommended Posts

Fabrică clandestină de ţigări, descoperită de poliţişti

120 kg. de tutun şi mijloace artizanale utilizate pentru confecţionarea de ţigarete au fost confiscate de poliţiştii de investigarea fraudelor din cadrul I.G.P.R., în urma unor percheziţii.

La data de 1 septembrie a.c., ofiţeri ai Direcţiei de Investigare a Fraudelor din Inspectoratul General al Poliţiei Române au efectuat, în baza autorizaţiilor emise de Tribunalul Bucureşti, două percheziţii pe raza judeţului Mureş, într-o cauză privind deţinerea şi comercializarea ilegale de tutun şi produse din tutun.

Astfel, din cercetările efectuate până în prezent, s-a stabilit că persoanele suspectate, în perioada noiembrie 2010- septembrie 2011, ar fi achiziţionat, deţinut, distribuit şi comercializat ilegal pe teritoriul României produse din tutun provenite din Ungaria. Suspecţii ar fi creat un site pe internet, prin intermediul căruia ofereau spre vânzare produsele din tutun, care erau distribuite cumpărătorilor prin curierat.

În cauză, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcãrii, fãrã a fi marcate sau marcate necorespunzãtor ori cu marcaje false peste limita a 1 kg. tutun de fumat, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 296, ind.1, lit. l din Legea nr. 571/2003 privind Codul Fiscal, de evaziune fiscală, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 9, lit. b din Legea nr. 241/2005.

În urma percheziţiilor, au fost găsite şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, aproximativ 120 kg. de tutun pentru pipă şi pentru ţigarete şi diverse mijloace artizanale utilizate pentru confecţionarea de ţigarete: 104.525 tuburi pentru ţigarete, 62.400 foiţe pentru ţigarete, 21.515 filtre ţigarete, 47 aparate de rulat ţigarete şi injectat tutun în ţigarete.

A fost descoperită, în urma percheziţiilor şi indisponibilizată suma de 42.500 de lei, provenită din comercializarea ilegală de tutun, fiind totodată ridicate, în vederea expertizării, medii informatice de stocare şi de comunicaţii, precum şi înscrisuri referitoare la operaţiunile derulate de suspecţi.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

I.G.P.R. - Centrul de Informare şi Relaţii Publice

Link to comment
  • 1 month later...

Fabrica ilegala de tigarete, descoperita la Lehliu

Utilaje de fabricat ţigarete şi de împachetat cartuşe de ţigarete, o batoză de aerare tutun, 471.000 ambalaje pentru ţigarete, foiţe, role de celofan pentru deschiderea pachetelor de ţigări şi 570 cutii de carton pliate, folosite la ambalarea cartuşelor de ţigări, în valoare de peste 500.000 de euro, au fost descoperite de oamenii legii într-un imobil din oraşul Lehliu-Gară.

Astăzi, Direcţia de Investigare a Fraudelor şi Secţia de Poliţie Autostrăzi din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, împreună cu Autoritatea Naţională a Vămilor - D.S.A.O.V., Garda Financiară din A.N.A.F., D.G.P.M.B. şi I.P.J. Ilfov, în baza Planului comun de Acţiune „SUNRISE”, au desfăşurat o acţiune pe raza oraşului Lehliu-Gară, în timpul căreia au identificat, într-un imobil, o linie de fabricare a ţigaretelor în mod ilegal, precum şi utilaje industriale.

Astfel, au fost identificate şi ridicate în vederea indisponibilizării: un utilaj de fabricat ţigarete, un utilaj de împachetat, un utilaj de împachetat cartuşe de ţigarete, o batoză de aerare tutun, un generator electric, 471.000 ambalaje de carton pentru ambalarea ţigaretelor, 17 role (foiţe de ţigarete), 5 role celofan pentru deschiderea pachetelor de ţigări şi 570 cutii de carton pliate, folosite la ambalarea cartuşelor de ţigări.

Valoare bunurilor ridicate în vederea confiscării se ridică la peste 500.000 de euro.

Dacă această fabrică ar fi produs în mod ilegal ţigarete, valoarea prejudiciului adus bugetului de stat ar fi fost echivalentul a 20.000 de euro pe zi, de producţie.

Cercetările vor continua de către Direcţia de Investigarea Fraudelor din I.G.P.R., sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu-Gară în vederea identificării proprietarilor utilajelor şi a stabilirii întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

Centrul de Informare şi Relaţii Publice - I.G.P.R.

Link to comment
  • 1 year later...

Fabrici clandestine de ţigări, descoperite

Poliţiştii din cadrul B.C.C.O. Braşov şi I.P.J. Braşov, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. au reuşit destructurarea unei grupări infracţionale organizate, cu legături transfrontaliere, formată din români, moldoveni şi iordanieni, specializată în contrabandă şi producerea de ţigarete în afara unui antrepozit fiscal.

În fapt, membrii grupării sunt suspectaţi că au constituit un grup infracţional pe teritoriul României, specializat în evaziune fiscală, producerea de produse accizabile ce intră sub incidenţa regimului de antrepozitare în afara unui antrepozit fiscal autorizat de către autoritatea competentă, deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 de ţigarete precum şi de spălare a banilor.

Aceştia sunt suspectaţi că au pus în funcţiune, în judeţul Braşov şi în localitatea Mizil, judeţul Prahova, două fabrici clandestine, de producţie de ţigarete contrafăcute. Suspecţii produceau ţigarete în afara unui antrepozit fiscal, pe care apoi le depozitau şi comercializau pe raza mai multor judeţe, fără a achita acciza şi TVA-ul datorate statului la momentul producerii şi deţinerii mărfii. Astfel, ascundeau sursa impozabilă şi se sustrăgeau de la plata obligaţiilor aferente către bugetul consolidat al statului.

Pentru probarea activităţii infracţionale, la data de 9 martie a.c., în urma informaţiilor obţinute din cercetări, a fost organizat un flagrant, în cadrul căruia a fost prins un bărbat în timp ce transporta, cu un autoturism, 40.000 de ţigarete (200 de cartuşe), fără banderole de marcat fiscale.

Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore. Au fost ridicate atât ţigaretele, cât şi autoturismul cu care le-a transportat. Valoarea prejudiciului se ridică la 20.000 de lei.

În urma investigaţiilor, au fost identificaţi doi bărbaţi de 48 de ani, cu dublă cetăţenie, româno-iordaniană, consideraţi lideri ai grupării, şi alţi 5 membri, cu vârste cuprinse între 20 şi 51 de ani, din Braşov şi Galaţi, care se ocupau de producţia si distribuţia ţigărilor.

În perioada 11 - 13 martie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov, cei ai I.P.J. Braşov şi procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Braşov au desfăşurat mai multe percheziţii, la domiciliile suspecţilor, într-un imobil folosit de aceştia pentru producerea ţigaretelor şi la o societate comercială.

Acţiunea a beneficiat de suportul tehnic al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R., D.I.P.I. şi S.R.I..

În urma acţiunii au fost ridicate, în vederea cercetărilor, aproximativ 2 tone de tutun, componente de utilaje necesare producerii de ţigări, ţigarete fără banderole de marcat fiscale, un subansamblu cu bandă rulantă prevăzut cu motor electric, folosit pentru fabricarea ţigaretelor, zeci de role de folie transparentă şi de aluminiu (staniol), folosite pentru ambalarea pachetelor de ţigări, 3 trei saci cu rebuturi de ţigarete rezultate în urma procesului de producţie. Au mai fost găsite şi ridicate înscrisuri şi medii de stocare a memoriei, 2 laptopuri, o unitate centrală de calculator, un pistol cu bile din cauciuc, un gram de cannabis şi sumele de 120.000 lei şi aproximativ 135.000 de euro.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este estimat la 825.000 de lei.

Fabricile clandestine de producere şi ambalare a ţigărilor contrafăcute au fost închise. Totodată, s-a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 29 de zile a 3 suspecţi.

I.G.P.R. - Centrul de Informare și Relații Publice

Link to comment
  • 4 weeks later...

Aproape o tonă de tutun vrac, descoperită de poliţişti

Un tânăr din Prahova a fost depistat de poliţiştii braşoveni în timp ce transporta 800 de kg de tutun vrac, fără respectarea prevederilor legale.

Tutunul a fost ridicat în vederea confiscării, iar pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal pentru evaziune fiscală şi contrabandă.

Poliţiştii Serviciului Investigarea Fraudelor din cadrul I.P.J. Braşov, împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Săcele, la data de 14 aprilie a.c., pe D.N.1A, în cartierul Gârcini din Săcele, au depistat, în trafic, un prahovean de 22 de ani, care conducea un autovehicul în care poliţiştii au găsit 800 de kg de tutun vrac, în 10 cutii, fără banderole fiscale de accize.

Tutunul a fost ridicat în vederea cercetărilor, iar suspectul este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de evaziune fiscală, deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, respectiv producere de produse accizabile în afara antrepozitului fiscal autorizat de autoritatea competentă.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat, prin neplata accizelor, este estimat la 300.000 de lei.

Sursa: IPJ BRASOV

Link to comment
  • 3 months later...

Percheziţii la suspecţi de producere ilegală de ţigarete

 

În urma a 12 percheziţii efectuate în Dâmboviţa, Prahova şi Satu Mare au fost depistate mai multe persoane suspectate că produceau ilegal, la locuinţele proprii, ţigarete, pe care ulterior le comercializau.

În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa şi procurorii D.I.I.C.O.T. - B.T. Dâmboviţa au desfăşurat o acţiune pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în comiterea de infracţiuni economice. La acţiune au participat şi poliţişti ai B.C.C.O. Ploieşti, S.C.C.O. Satu Mare şi I.P.J. Dâmboviţa.

Au fost efectuate 12 percheziţii domiciliare, respectiv 5 percheziţii pe raza judeţului Dâmboviţa, 6 pe raza judeţului Prahova şi una în judeţul Satu Mare, pentru probarea activităţii infracţionale a suspecţilor.

Persoanele depistate în urma percheziţiilor au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. - B.T. Dâmboviţa pentru audieri.

În fapt, începând cu luna februarie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa şi procurorii D.I.I.C.O.T. au documentat activitatea infracţională a unei grupări compusă din 14 suspecţi care săvârşeau fapte de evaziune fiscală prin producerea de produse accizabile în afara unui antrepozit fiscal autorizat şi comercializarea ulterioară a acestor mărfuri, prejudiciul estimat fiind de aproximativ 300.000 de euro.

În cauză există suspiciuni că, începând cu anul 2012, pe raza judeţului Prahova au fost fabricate ţigarete în mod ilegal la domiciliile unora dintre suspecţi care deţineau aparatura necesară desfăşurării unei astfel de activităţi şi care achiziţionau, în prealabil, cantităţi mari de tutun de la alţi membri ai grupării. De asemenea, suspecţii ar fi achiziţionat materiale consumabile constând în tuburi şi ambalaje destinate producerii unor astfel de ţigarete, principalul furnizor fiind un comerciant din judeţul Satu Mare.

Persoanele suspecte aveau sarcini şi roluri bine definite în cadrul grupului, fiecare dintre acestea având ca atribuţii fie achiziţionarea de tutun vrac, fie producerea efectivă a ţigaretelor, fie comercializarea acestora pe raza judeţelor Prahova şi Dâmboviţa.

De asemenea, au fost identificaţi mai mulţi cumpărători de ţigarete fabricate în mod ilegal, în afara unui antrepozit fiscal autorizat, o parte dintre aceştia obţinând profituri ilicite din revânzarea acestor mărfuri.

În urma percheziţiilor au fost identificate aproximativ 10 kg. de tutun vrac, 12.500 de țigarete, aproximativ 16.000 de tuburi goale, mai multe cutii pentru țigări, precum și 4 aparate de umplut țigări. Până în prezent a fost indisponibilizat un autoturism.

Toți cei 14 suspecți au fost depistați și conduși la audieri, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsuri legale.

I.G.P.R. - Centrul de Informare și Relații Publice

Link to comment
  • 1 month later...

Percheziţii la suspecţi de activităţi ilegale cu produse din tutun

 

Poliţişti din cadrul Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate - I.G.P.R., ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul I.G.P.F. - Serviciul Teritorial Iaşi şi procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală efectuează 31 de percheziţii domiciliare pe raza municipiilor Bucureşti, Ploieşti şi a judeţului Ilfov, în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în săvârşirea infracţiunilor de contrabandă, contrafacere şi punere în circulaţie de produse accizabile din tutun şi spălare de bani.

 

În urma percheziţiilor efectuate în cauză, într-un imobil situat în localitatea Clinceni, judeţul Ilfov, a fost descoperită o linie completă de producţie ţigarete, neautorizată, aflată în stare de funcţionare.

 

A fost stopată producţia ilegală de ţigarete şi ridicate cantităţi importante de ţigarete, tutun vrac, aparatura de imprimerie şi ambalajele destinate funcţionării fabricii.

 

Ţigările erau comercializate pe întreg teritoriul României.

 

Procurorii D.I.I.C.O.T. - Structura Centrală vor proceda la audierea unui număr de 26 de persoane, urmând ca faţă de învinuiţi să fie dispuse măsurile legale după finalizarea audierilor.

 

Suportul informativ a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română şi Serviciul Român de Informaţii.

 

Pentru instrumentarea cauzei s-a cooperat cu autorităţile din Republica Moldova.

 

I.G.P.R. - Centrul de Informare şi Relaţii Publice

Link to comment
  • 1 month later...

Reţinut pentru producerea şi comercializarea ilegală de ţigarete

 

Poliţiştii dâmboviţeni au descoperit, la locuinţa unui bărbat de 40 de ani, matriţe destinate fabricării ţigaretelor, o maşina folosită la mărunţirea tutunului, mii de tuburi pentru ţigarete şi mai multe kilograme de seminţe şi frunze de tutun. Cel în cauză a fost reţinut pentru producere ilegală de ţigarete.

La data de 14 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr.3 Poliţie Rurală Butimanu, judeţul Dâmboviţa, în colaborare cu poliţişti de investigarea fraudelor, au descins la un imobil din localitatea Corneşti, aparţinând unei persoane suspectate de producerea şi comercializarea ilegală de ţigarete.

În urma percheziţiei, la domiciliul bărbatului, în vârstă de 40 de ani, poliţiştii au descoperit două matriţe destinate fabricării ţigaretelor, o maşina folosită la mărunţirea tutunului, 2.950 de tuburi pentru ţigarete, peste 17 de kilograme de frunze de tutun uscate, aproape 5 kilograme de seminţe de tutun, 45 de bulbi de tutun, 162 de ţigarete cu filtru şi 400 de grame de tutun măcinat.

Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 15 noiembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte cu propunere de arestare preventivă.


I.G.P.R. - Centrul de Informare și Relaţii Publice

Link to comment
  • 11 months later...
UTILAJE FOLOSITE LA FABRICAREA ŢIGĂRILOR ŞI PESTE 100 DE KG. DE TUTUN, RIDICATE DE POLIŢIŞTI
 
Polițiștii ilfoveni au ridicat, în urma a două percheziții efectuate în această dimineață la persoane bănuite de contrabandă cu țigări, 3 utilaje folosite la fabricarea şi ambalarea ţigaretelor şi peste 100 de kg. de tutun vrac.
 
La data de 16 octombrie a.c., polițiști din cadru Poliţiei Oraşului Popeşti Leordeni au descins în comuna Glina, la domiciliile a două persoane bănuite că ar deţine şi comercializa, în afara antrepozitului fiscal, produse accizabile supuse marcării fără a fi marcate, marcate necorespunzător sau cu marcaje false.
 
Din cercetări a reieşit că, o parte din cantitatea de țigări ar fi fost adusă, ilegal, din Republica Moldova, de către cei doi bărbaţi. Aceştia ar fi comercializat ţigările ulterior, prin intermediul altor persoane, în pieţe din Bucureşti, iar la domiciliile lor foloseau diferite utilaje pentru fabricarea şi ambalarea de ţigarete.
 
În urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate, în vederea confiscării, 3 utilaje folosite la fabricarea şi ambalarea ţigărilor contrafăcute şi peste 100 de kg. de tutun vrac.
 
3 persoane au fost conduse la sediul Poliţiei Oraşului Popeşti-Leordeni pentru audieri. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă cu țigarete.

 

Sursă: IGPR 

Link to comment
  • 2 months later...

PERSOANĂ BĂNUITĂ DE COMERCIALIZARE ILEGALĂ DE TUTUN, CERCETATĂ DE POLIŢIŞTI

 

Peste 2.200 de ţigarete, 68 de kg. de tutun, peste 145 de l. de alcool netimbrat,  un pistol cu gaze, un pistol cu aer comprimat şi o puşcă cu aer comprimat, deţinute fără documente legale, au fost ridicate de poliţişti, în urma efectuării unei percheziţii la locuinţa unei persoane bănuite de comercializarea ilegală de tutun.

 

La data de 22 decembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi Poliţiei oraşului Balş, din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Olt, au efectuat o percheziţie în oraşul Balş, la domiciliul unui bărbat, în vârstă de 51 de ani, bănuit de comercializarea ilegală de tutun şi produse din tutun.

 

Percheziţia s-a desfăşurat în cadrul unui dosar penal, aflat în instrumentarea Poliţiei oraşului Balş, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii unor infracţiuni prevăzute de Codul Fiscal.

 

Din cercetări, s-a stabilit că, în perioada 2013 – 2014, bărbatul, în vârstă de 51 de ani, din oraşul Balş, judeţul Olt, ar fi comercializat, prin intermediul unei societăţi comerciale pe care o administrează, tutun mărunţit, tratat.

 

Astfel, de la domiciliul bărbatului, poliţiştii au găsit şi ridicat, în vederea probării activităţii infracţionale, 2.247 de ţigarete,  67,24 de kg. foi tutun vrac, 35.600 de filtre şi foiţă pentru ţigarete, 145,5 l. de alcool netimbrat, precum şi un pistol cu gaze, un pistol cu aer comprimat şi o puşcă cu aer comprimat, deţinute fără documente legale.

 

De asemenea, bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei oraşului Balş, pentru audieri.

 

Poliţiştii continuă cercetările, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Sursă: IGPR

Link to comment
  • 1 month later...

PERCHEZIŢII ÎN DESFĂȘURARE, LA PERSOANE BĂNUITE DE FURTURI ȘI INFRACȚIUNI LA REGIMUL PRODUSELOR ACCIZABILE

 

Poliţiştii prahoveni efectuează la această oră 21 percheziţii la puncte de lucru ale unor societăți comerciale și locuinţele mai multor persoane bănuite de furturi și infracțiuni la regimul produselor accizabile./ 15 persoane vor fi conduse la sediul I.P.J. Prahova, pentru audieri.

 

La data de 24 ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Arme Explozivi Substanțe Periculoase, Poliția Orașului Văleni, Poliția Orașului Plopeni și criminaliști, împreună cu luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, din cadrul I.P.J. Prahova, efectuează 21 percheziţii domiciliare în Ploiești, Lipănești, Vălenii de Munte, Plopeni, Aricești Rahtivani și Provița de Jos din județul Prahova.

 

Percheziţiile sunt efectuate la puncte de lucru ale unor societăți comerciale și locuinţele mai multor persoane bănuite de comiterea de furturi și infracțiuni la regimul produselor accizabile, de pe raza județului Prahova.

 

În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii urmăresc documentarea activității infracționale a 15 persoane bănuite de sustragerea de tutun vrac sau țigarete din incinta unei societăți comerciale, pe care ulterior le comercializau către populație.

 

15 persoane vor fi conduse la sediul I.P.J. Prahova, în vederea continuării cercetărilor.

 

Prejudiciul creat prin activitatea infracţională, estimat până în prezent, este de 100.000 de lei.

Sursa: IPJ Prahova

Link to comment

UPDATE - PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE FURTURI ȘI INFRACȚIUNI LA REGIMUL PRODUSELOR ACCIZABILE

 

Peste 160 de kilograme de tutun, aproape 300.000 de bucăți de țigarete, aproximativ 3.600 de tuburi pentru fabricat țigarete, bani și alte bunuri, au fost ridicate de polițiști în urma perchezițiilor efectuate în această dimineață în județul Prahova.

 

În urma celor 21 de percheziții efectuate de polițiștii prahoveni au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor peste 160 de kilograme de tutun, aproape 300.000 de bucăți de țigarete, aproximativ 3.600 de tuburi pentru fabricat țigarete, șase dispozitive de confecționat țigarete, 7.500 euro, 12.500 lei și mai multe telefoane mobile.

 

De asemenea, 15 persoane au fost conduse la sediul poliţiei, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

 

Reamintim că azi 24 ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Arme Explozivi Substanțe Periculoase, Poliția Orașului Văleni, Poliția Orașului Plopeni și criminaliști, împreună cu luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, din cadrul I.P.J. Prahova, au efectuat 21 percheziţii domiciliare în Ploiești, Lipănești, Vălenii de Munte, Plopeni, Aricești Rahtivani și Provița de Jos din județul Prahova.

 

Percheziţiile au fost efectuate la puncte de lucru ale unor societăți comerciale și locuinţele  mai multor persoane bănuite de comiterea de furturi și infracțiuni la regimul produselor accizabile, de pe raza județului Prahova.

 

În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au urmărit documentarea activității infracționale a 15 persoane bănuite de sustragerea de tutun vrac sau țigarete din incinta unei societăți comerciale, pe care ulterior le comercializau către populație.

 

Prejudiciul creat prin activitatea infracţională, estimat până în prezent, este de 100.000 de lei.
 

Sursa: IPJ Prahova

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.