Jump to content
POLITISTI.ro

Va rog, un raspuns la o situatie care ma macina

raduioan21

Recommended Posts

Buna ziua! apelez la ajutorul dvs.pentru a va explica o sitautie care ma macina si de la care astept, cu bunavointa dvs.in raspuns!

daca o femeie isi trimite propiul sot ,politist fiind si in timpul serviciului sa ma ridice in plina strada si sa fiu amenintat de catre acesta sa am grija ca o sa am probleme cu el,sa mi dea interdictie sa intru in locul unde aceasta lucreaza ,sa fiu legitimat si sa mi noteze nr de la masina ,as putea sa i fac un denunt pentru abuz?

tin sa precizez ca intre mine si acea femeie a fost o legatura si ca aveam ceva de recuperat de la ea in acea zi ,eu asteptand afara tocmai ca sa nu o deranjez in timpul serviciului .ea vazundu ma ca astept pe camere si spunandu i propiului sot ca o urmaresc ! mi s a reprosat chestiile lui personale sa nu mai vb cu ea la tel ,nestiind ca propia sotie ma suna si mi trimitea la randul ei tel si mesaje ,stiind doar versiunea ei ! ce pot face ,pentru ca a fost un abuz la demnitatea mea si o icercare de intimidare.multumesc

• Downvote 5

cine te-a pus sa umbli cu nevasta altuia :ner: o cauti cu luminarea. daca nu era politist poate iti tragea si o pereche de palme, insa sotul nu si-a permis asta tocmai ptr ca era politist.

anyway, oricine poate depune o plingere la organele abilitate de lege adica la Parchet. insa nu vei avea nici o sansa ptr simplul motiv - din ce spui - ca nu exista alte probe decit declaratia ta. ai nevoie de martori ptr a proba cele spuse.

• Upvote 4
  • Moderator

Cum ti-a spus si maxu08, poti depune plangere la Parchet, dar nu vad motivul si nici nu prevad o finalitate favorabila tie.

Nu am inteles foarte clar ce ti-a facut si cum te-a intimidat asa de rau.

Te-a batut? Te-a bruscat? Din ce spui tu se pare ca nu. :D

Data viitoare poate o sa vina colegii sotului si nu te vad prea bine.

Ce ai cautat la ea la seviciu?

Nu cumva te-ai dus,,la intimidare"?

Conform legii domnul politist are dreptul sa te legitimeze si sa-ti noteze numarul de la masina .

Sa te ridice? Este halterofil?

esti barbat...cand te-ai incurcat cu nevasta lui trebuia sa te astepti la asa ceva....cred ca domnul acela a fost prea bland cu tine....in concluzie atat tu cat si nevasta lui ar trebui sa invatati sa respectati ceea ce se numeste CASATORIE :clip:

Edited by cerasela
  • Upvote 1

intre mine si acea femeie a fost o legatura si ca aveam ceva de recuperat de la ea in acea zi ,eu asteptand afara tocmai ca sa nu o deranjez in timpul serviciului

Ai stabilit cu ea să o aştepţi acolo?

Revoltator! Nu mai poate omu' sa astepte pe cineva sa iasa de la serviciu ca sa "recupereze ceva" ca, gata, vine politia, il legitimeaza si, culmea abuzului, ii mai si noteaza numarul de inmatriculare de la masina! Eu zic sa protestezi "in numele constitutiunii" si sa-l reclami pe tortionar si la Sfantul Sinod al BOR! Curat murdar! :emo-box:

• Upvote 4

"tin sa precizez ca intre mine si acea femeie a fost o legatura "

Prietene, daca ai fi fost tu in locul sotului incornorat, cum ai fi reactionat? In mod sigur mult mai violent...acel coleg al meu, nefericit dealtfel din pricina nevestei lui si a situatiei in care s-a gasit( eu la munca - nevasta cu altul) in mod sigur s-a gandit sa reactioneze altfel, dar probabil deontologia meseriei, ori poate grija pastrarii unui loc de munca l-a facut sa reactioneze bland...du-te la Biserica si aprinde o lumanare pt acea zi, ca alta sansa nu mai pupi asa usor...fereasca Dumnezeu sa dai de nevasta unui luptator ori alt sport "agresiv"....atunci sa te tii...reclamatii la politie, poate dand telefon la 112, la caz se prezinta chiar cel din cauza caruia ai deschis topicul....

Alta data cand mai cunosti o femeie "luata", gandeste-te bine...mai bine refuza, e mai sanatos!

De ce ai deschis topicul, crezi ca vreun coleg de aici iti va da dreptate? Repet, pune-te in locul politistului .....

Edited by teolucian63
  • Moderator

Vă spun eu de ce a deschis acest topic. Datorită faptului că românii sunt cel mai paranoic popor si majoritatea au o plăcere deosebită in a se victimiza si a trăi cu mania persecuției. Mai ales cand vine vorba despre un politist, stereotipurile si prejudecatile sunt folosite fără nicio problemă, ba chiar s-a impămantenit ideea cum că ar fi perfect justificate. In conceptia generală politistul este o persoană ce nu mai are niciun drept si tot ceea ce face este, evident "un abuz". :doh:

• Upvote 2
  • Member

Ce e cel mai trist e ca astfel de indivizi ( nu ma refer la stimabilul de fata evident ) au vazut prea multe filme, li s-a urcat "democratia" la cap. Unii au sechele si din trecut. Au impresia ca orice drept sau putere in plus data Politiei e un abuz, un exces si o intoarcere la Militie. Culmea e ca tot astia comenteaza ca Politia e incompetenta, slabita si ca nu ia masuri in unele cazuri, ca politistii sunt "timorati" sau ca sunt "o brigada de domnisoare", dupa cum spunea un domn foarte foarte "inteligent" pe numele de Oajdea Daniel, deputat.

Scuze de off topic

Ce te faceai frate daca ala nu-ti spunea ca e politist si venea in civil asa pe la lasatul serii si in loc sa te legitimeze iti aplica o corectie. Cui mai reclamai. Subscriu la ce au spus cei ce au postat anterior mie. Daca femeia e maritata ce ai cautat la ea. Daca nu era politist nu stiu cum te descurcai ca la cum te plingi smardoi nu esti.

Propun, de lege ferenda, interzicerea căsătoriilor poliţiştilor! Dacă preoţii catolici pot, poliţiştii români de ce n-ar putea, mai ales că sunt plătiţi din bani publici? Doar astfel putem fi siguri că cetăţeanu' (cacofonia e premeditată) doarme liniştit, fără a fi "măcinat" de astfel de traume. Măcinaţi din toate ţările, uniţi-vă! :lol:

Off topic ,cu scuzele de rigoare! (nu m-am putut abtine!)

As muta acest text integral la sectiunea Timp liber (bancuri) , cu mentiunea ca poate afecta retina cititorilor!

Pt cel care a deschis acest topic sfatul este : "sa-l macine" gramatica ,ortografia si semantica limbii romane! :slapb:

Apropo , ce a vrut sa spuna cu : "mi s a reprosat chestiile lui personale " - asta-i geniala!!! :ner: :ner:

Daca femeia e maritata ce ai cautat la ea. Daca nu era politist nu stiu cum te descurcai ca la cum te plingi smardoi nu esti.

Citez un proverb din vestita intelepciune a poporului roman: "Daca cateaua nu ridica coada, nu vine cainele sa o miroase!"

Destept popor! Atat doar ca face alegeri proaste.

• Upvote 1

o sa oferim sfaturi privind respectarea legii oricui. asa se face educatie legislativa si etica. cum vrei sa respecte legea daca nu sunt educati sa o faca? asta este treaba politiei - sa previna inclusiv prin educarea cetatenilor.

avocatii au alt rol si ofera alte sfaturi. Mai practice si la obiect :D

• Upvote 1

Respectă și vei fi respectat.

Nu-ți atribui drepturi ce de mult au fost dobândite de alții legal.

Sunt doua reguli minime care dacă ar fi respectate cu strictețe cred că ar aduce bani la buget :ner: deoarece nu ar mai fi necesar să angajăm polițiști căsătoriți care încearcă să-și apere familia la care cu toți râvnesc :doh:

buna...as avea si eu o nelamurire... sunt minora si as vrea sa ma mut cu prietenul meu de 20 ani dar parintii mei miau spus ca pot pleca dar ca o sa ne vina politia pe cap....avem vreo sansa sa reusim ceva si cam care sunt riscurile

• Moderator

ina94

Conform Art. 100 din Codul Familiei, copilul minor locuieste la parintii sai. In plus, in urma unei plangeri penale facute de parintii tai, prietenul tau (care e major) va avea de suferit.