Jump to content
POLITISTI.ro

Unde primesc citația dacă am altă adresă în buletin?

Postare recomandată

Publicat

Bună ziua,

Doresc să vă adresez o întrebare în legătură cu o posibilă citare. Având în vedere că nu mai locuiesc la adresa menționată în buletin și am furnizat adresa actuală la secția de poliție, mă interesează unde voi primi citația.

Vă mulțumesc!

• Moderator
Publicat

Cu ocazia audierii, ai fost întrebat/ă care este adresa la care doreşti să primeşti actele de procedură. Iar adresa indicată acolo nu e obligatoriu a fi şi adresa de domiciliu. La aceea adresă vor fi trimise eventualele citaţii.
Bine, depinde şi de calitatea pe care o ai în dosarul penal respectiv martor/persoană vătămată/suspect/inculpat. Dacă ai calitatea de suspect sau inculpat nici nu trebuie să-ţi faci griji, te vor găsi ei, pot emite şi mandat de aducere pe numele tău.

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.