Jump to content
POLITISTI.ro

Transferul la o altă clasă în Şcoala de poliţie

Postare recomandată

Publicat

Vă salut colegi, cunosc un prieten elev la Școala de Agenți de Poliție Vasile Lascar Câmpina care are o problemă cu colegii de clasă, se poate transfera la o alta clasă? Va mulțumesc anticipat!!

• Marius a modificat titlul în Transferul la o altă clasă în Şcoala de poliţie
  • Moderator
Publicat

Pai de ce nu întreabă el la școală?

Deși mi-e greu sa cred ca sunt probleme mari între colegi, pt ca acolo nu se tolerează asa ceva.

Din ce îmi amintesc, nu am auzit sa se facă transferuri la Școlile de politie, de la o clasa la alta.

Publicat

A întrebat si la Școală, dar cei de acolo nu vor sa îl ajute si este hotărât sa meargă la IGPR.

• Membru
Publicat

Ce sa zic, e nasol daca nu se poate incadra intr-un colectiv. Daca o sa aiba o problema cu colegii de serviciu, ce face? E prima data cand aud de transfer "in alta clasa", la o institutie de invatamant a MAI. Nu cred ca are cine il ajuta.

Publicat (modificat)

Din câte am înțeles, este in perioada de practică iar tuturorele si ceilalți colegi l au indrumat la fel, acum depinde ce o sa hotărască cei de acolo.

Modificat de Marius
Eliminare citat inutil al postării anterioare.
  • Membru
Publicat
On 14.08.2023 at 2:15, Nicolas123 a scris:

Vă salut colegi

Presupun ca esti politist, deci cred ca stii deja raspunsul la intrebarile tale. 
Asta daca nu esti chiar tu elevul in cauza, ceea ce ar spune multe de ce postezi anonim in sensul ca “intrebi pt un prieten” si de ce ai vrea sa te muti la alta clasa. 

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.