Jump to content
POLITISTI.ro

Website / portal de jurisprudenţă - ReJust.ro


Recommended Posts

  • Moderator

"Portalul de jurisprudență ReJust.ro reprezintă o aplicație concepută şi dezvoltată de Consiliul Superior al Magistraturii pentru a permite cetățenilor şi practicienilor din cadrul sistemului judiciar accesul mai facil la hotărârile judecătorești pronunțate de instanțele naționale. Se realizează în acest mod o mai bună cunoaștere a practicii judiciare în anumite domenii, asigurându-se totodată o transparență sporită în interiorul și exteriorul sistemului, precum și îmbunătățirea accesului la justiție prin creșterea gradului de informare, conștientizarea drepturilor cetățenilor și dezvoltarea culturii juridice.

În cadrul portalului sunt incluse atât hotărârile judecătorești prin care s-au soluționat litigiile, cât și încheierile de ședință pronunțate de instanțe în cursul procesului, în format anonimizat, utilizatorii având astfel posibilitatea de a cunoaște nu doar soluția finală, dar şi modul în care au fost soluționate anumite excepții ori cereri în cursul judecății, precum şi modul în care s-a dispus administrarea de probe în anumite tipuri de cauze.

Documentele (sentințe, decizii, încheieri) provin de la toate instanțele, orice persoană interesată putând accesa hotărâri pronunțate la nivelul tuturor gradelor de jurisdicție pe care le pot folosi cu titlu de practică judiciară în cadrul altor litigii ori în cadrul unor studii de specialitate."

Sfatul meu este să vă înregistraţi cont de utilizator folosind adresa de e-mail de serviciu (prenume.nume@politiaromana.ro), întrucât conturile create cu adrese de e-mail fără elemente de identificare se blochează

"elementele de identificare ale contului (Prenume, Nume, adresa de email) nu permit determinarea tipului de acces: personal sau programatic. Scopul acestui proces este de a identifica accesul neautorizat, utilizând instrumente de tip crawler. Alegeţi o adresă de email, care să aibă mai multe elemente de identificare în zona de username."

  • Upvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.