Jump to content
POLITISTI.ro

Am pierdut dovada inlocuitoare a permisului

Paun
Go to solution Solved by Marius,

Recommended Posts

Buna ziua,

Sotul meu are permisul suspendat pentru ca a circulat cu o remorca neinmatriculata. Pana la data solutionarii dosarului a primit o dovada de conducere pe care o putea prelungi lunar. Din pacate si-a pierdut portofelul cu tot cu buletin si acea dovada. Ce trebuie sa faca acum si cum mai poate obtine o alta dovada?

Va multumesc.

• Moderator
  • Solution

Ai nevoie de o declarație notarială din care să rezulte pierderea dovezii înlocuitoare.

• 1 year later...

Buna ziua . 

am circulat cu o masina cu nr rosii expirate mi-au retinut permisul de conducere mi sa inmanat o dovada de circulatie cu drept de conducere dar cu prelungirea ei la fiecare 30 de zile la procuratura , problema mea este ca la cateva zile mi sa furat autoturismul din curte si aveam buletinul si dovada de circulatie , buletinul l-am scos din nou dar pentru dovada ce trebuie sa fac ?

• Marius changed the title to Dovada inlocuitoare de circulatie pierduta sau furata
  • 1 year later...

Buna ziua ,mi-a fost retinut certificatul pentru folii pe fata , am primit dovada de 15 zile si am pierdut-o si nu pot face rar-ul ,cum trebuie sa procedez in acest caz , Certificatul mi-a fost retinut in Afumati , eu sunt din Buzau.

Multumesc anticipat.

Buna ziua , mi a fost retinut certificatul de inmatriculare in bucuresti pentru folii, am rezolvat problema , am achitat amenda , dar am pierdut dovada si nu pot sa fac rar-ul .

Ce trebuie sa fac in acest caz ?

• 1 year later...

Buna ziua.. Dati-mi un sfat va rog.. Azi trebuia să imi ridic permisul de la IPJ Ilfov.. Din păcat sâmbătă am pierdut portofelul cu buletinul și dovada! Cum imi pot recupera permisul? Ce soluție există în afara de am reface buletinul! Să îl ridic repede.. Multumesc

Edited by Robertbaioa
  • 1 year later...
  • 1 year later...

Buna ziua. Joia trecută am fost sa susțin examenul pentru reducerea perioadei de suspendare de la 90 la 60 de zile.

Dupa promovare am mers la poliția rutieră piatra Neamt pentru a lasa toate copiile de care aveam nevoie sa fac cererea.

problema esre ca, când am lăsat aceste copii dovada in original am uitat o pe masa de la poliția rutieră.

acum am 2 intrebari

1. exista șansa sa găsesc dovada la postul de poliție sau nu?

2. Am o copie făcută înainte de a uita dovada acolo, este ok sa merg cu ea? Îmi vor da permisul înapoi?

• 1 year later...

In urma cu 5 luni mi a fost retinut permisul pe o perioada de 4 luni +1 luna ca am savarsit 2 fapte in mai putin de 6 luni … mi a fost oferita o dovada inlocuitoare fara drept de conducere … dovada pe care am pierdut-o si urmeaza sa imi restitui permisul … intrebarea este 

ce e de facut daca am pierdut dovada ? Pentru a-mi recupera permisul