Jump to content
POLITISTI.ro

Prezentarea stadiului îndeplinirii obiectivelor de investiţii la Clubul Sportiv „Dinamo” Bucureşti


NewsBot

Recommended Posts

Obiectivele de investiţii aflate în derulare sau finalizate la Clubul Sportiv „Dinamo” Bucureşti au fost prezentate, astăzi, 31 august a.c., în cadrul unei conferinţe de presă la care au participat Secretarul general al Ministerului Administraţiei şi Internelor, Alexandru Dumitrana, preşedintele Clubului Sportiv „Dinamo” Bucureşti, chestor de poliţie dr. Elisabeta Lipă.

Detalii: Flux de stiri MAI

Link to comment

Era candva un banc... pe vremea lui Dezhumatu... o parte din el suna cam asa:

"N-avem bani, n-avem mancare,

Dar avem Canal la Mare....

Sa se plimbe cu barcuta,

Ceausescu si Lenuta"

Oare de ce Dracu mi se pare ca vremurile alea se intorc? Cel putin in privinta primului vers?

Macar atunci s-a facut Canalul. Tot era ceva... Exista si acum. Oare peste 21 de ani va mai exista investitia de la clubul Dinamo? Si cui foloseste cand in MAI sunt oameni dati afara pentru ca nu sunt bani, iar aia ramasi fac foamea?

Link to comment
  • Active member

... plus promotiile ce stau pe bara, ca cica "nu sunt bani". Intr-adevar, daca ii angajezi, nu iti iei si un parandarat. Aia sunt bani pierduti. In schimb investitia "se intoarce" :clip: cum ar fi si parcarea nou creata din Academia de Politie (intelesesem ca cica ar fi o criza acuta de locuri de parcare, ce trebuie urgent rezolvata) sau zecile de ghiveciuri cu flori, descarcate din camion, exact in ultimele zile din anul universitar, iar astea sunt lucrurile vazute cu ochiul liber. In spate, cine stie cate se mai ascund.

Cei mai corupti, manjiti si perversi oameni sunt exact aceia care striga "hotul", care se erijeaza in luptatori anticoruptie si mari reformatori si care lasa impresia ca ei ne vor binele si ca vor sa indrepte raul facut de cei de dinaintea lor. Asta e culmea ipocriziei: ca ei arata cu degetul spre altii.

Link to comment
  • Active member

Am facut un calcul estimativ, iar salariile pe 5 luni (cam cat tine amanarea) ale tuturor absolventilor scolilor MAI valoareaza "fabuloasa" suma de aproximativ 4,5 milioane de euro. Asta inseamna Academia +scolile de subofiteri, de la toate armele -politie, jandarmi, politie de frontiera, pompieri- PE 5 LUNI.

Deci, un mizilic pt statul roman. Numai pt frunza coanei Udrea s-a dat 1 mil de euro. Si cica nu sunt bani de salarii.

Edited by ben
  • Upvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.