Jump to content
POLITISTI.ro

Antecedente Psihologice


alicia

Recommended Posts

Buna!!

As dori sa fiu polițista dar in trecut am avut probleme psihologice, am încercat sa îmi iau viață si am fost tratată cu medicamente anii de zile.

Un cunoscut mi o zis ca nu pot sa mai fiu polițista din cauza aia. E adevărat?

Link to comment

Probabil ca are dreptate persoana respectiva.

Insa ca sa fii impacata, poti sa consulti ORDINUL nr. M.55/107/2.587/C/10.357/210/496/831/2014 pentru aprobarea baremelor medicale privind efectuarea examenului medical pentru admitere, modificat si completat. Se gaseste pe Internet.

Probabil figurezi la medicul de familie cu un diagnostic in acest sens (gen tulburare, etc.). Îl intrebi si vezi care este. Si consulti ordinul sa vezi daca afectiunea pt. care ai fost tratata se regaseste in Anexa la acest ordin (vezi ceva gen de la poz. 125-136 sau altele). Caci medicul de familie iti va trece in fisa medicala istoricul bolilor/afectiunilor pe care le-ai avut.

Sau mergi in audienta la seful Centrului Medical Judetean al judetului unde domiciliezi si afli raspunsul la aceasta problema.

Ca sa nu te pregatesti de pomana pt. admitere.

Edited by ScanBlu
Link to comment
  • Member

Nu știu dacă are relevanță răspunsul meu, dar cunosc o persoană, fără antecedente medicale dar care a fost respinsă în urma examenului psihologic deoarece tatăl său se sinucise.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.