Jump to content
POLITISTI.ro

Cum recuperez banii din vânzarea unei mașini?

Postare recomandată

Publicat

Buna seara!

Am vândut o mașină anul trecut,am făcut un contract de v-c, in care am scris că plata mașinii se va face in rate .Am primit o parte din bani, dar ultima rata, cumpărătorul  nu mi- a mai achitat -o.

Mentionez că toate actele mașinii sunt la cumpărător.

Ce pot face ca sa -mi recuperez banii, și ulterior sa o radiez de pe numele meu de la primărie?

Vă mulțumesc anticipat.

• Moderator
Publicat

Problema nu are absolut nicio legătură cu poliția.

Pt soluționarea litigiului trebuie să vă adresați instanței de judecată cu o acțiune în pretenții pe temei contractual (răspundere contractuală) pentru ca instanța să îl oblige pe cumpărător la plata ultimei rate.

Mai mult, Poliţia Română NU mai are competenţe privind înmatriculările, radierile sau transferul de proprietate al autovehiculelor cât şi cele privind examinarea, eliberarea ori preschimbare a permiselor de conducere încă din anul 2001.
Aceste activităţi sunt în competenţa DRPCIV (Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculari Vehicule şi /sau Serviciilor Publice Comunitare), instituţii care au fost înfiinţate şi funcţionează în cadrul Prefecturilor judeţene, respectiv a mun. Bucureşti şi care nu mai au nicio legătură cu Poliţia Română.
Drept consecinţă, trebuie să vă adresaţi instituţiei respective, nu Poliţiei Române sau poliţiştilor.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.