Jump to content
POLITISTI.ro

Psiholog in politie


elenaaaav

Recommended Posts

Buna ziua, am terminat facultatea de psihologie si as dori sa ma angajez ca psiholog in cadrul unei sectii de politie, imi puteti spune care sunt pasii ce trebuie parcursi, de asemenea mi-am obtinut atestatul de libera practica cu specialitatea psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale.

Link to comment
  • Moderator

Faci o confuzie, pentru că într-o secţie de poliţie îşi desfăşoară activitatea poliţişti, nu psihologi. Psihologii din poliţie nu desfăşoară muncă operativă.

Link to comment

In fiecare inspectoratul de politie judetean exista doar cate un post de psiholog, posibil 2 la structuri mai mari. Nu sunt posturi de psiholog in cadrul sectiilor de politie. Si oricum accesul la astfel de posturi se poate face foarte greu, necesitand deblocarea financiara expresa pt. ocuparea unui astfel de post prin concurs din sursa externa, fiind considerat de specialist. Iar cu tendintele actuale de a bloca astfel de posturi (ca nu sunt bani, se flutura de guvernanti faptul ca trebuie sa strangem putin cureaua) pt. a fi ocupate, nu prea cred ca sunt multe sanse in viitorul apropiat. Cel mult poti monitoriza site-urile de internet sa vezi daca vreo institutie MAI scoate la concurs astfel de posturi, dar eu zic sa nu iti faci mari sperante.

La finalul lui 2021 si inceputul lui 2022 au fost astfel de concursuri la MAI.

Edited by ScanBlu
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.