Membru cipri83 Posted August 26, 2011 Membru Share Posted August 26, 2011 Politist agresat in timpul serviciului, la Valea Moldovei, judetul Suceava, pe cand se afla in misiune. Politistul incerca sa aplaneze un conflict intr-o familie de romi, cand un tanar de 27 de ani l-a atacat din spate. Agentul fusese chemat pe motiv ca o piranda de 16 ani este sechestrata de un tanar. Numal ca, la fata locului, s-a constatat ca fata nu era sechestrata si se afla de buna voie in casa iubitului ei. Cum tanarul nu este nimeni altul decat varul fetei de 16 ani, mama si fratii acesteia au inceput sa tipe si sa ceara politistului sa o scoata cu forta pe fata din gospodaria iubitului. In vacarmul care s-a creat, politistul a fost imbrancit de fratele fetei, Romica Petrica Troia, strans de gat si a reusit sa scape din mainile agresorului numai dupa ce a folosit spray-ul lacrimogen. Atacatorul, care aera baut, a dat apoi bir cu fugitii. Dupa ceva vreme politistul a descoperit ca i-a disparut mapa cu acte, telefonul mobil si banii din buzunar – mai exact 50 de lei. Dupa cautari de ore intregi, politistii l-au gasit pe atacator in aceasta dimineata, pe raza comunei Valea Moldovei si l-au dus la audieri la Gura Humorului. Romica Petrica Troia a fost retinut pentru 24 de aore in arestul IJP Suceava, urmand ca maine sa fie adus in instanta cu propunere de arestare preventiva. Sursa Informatia de Suceava. Este clar ce autoritate mai avem.Daca idiotii astia de la pdl ne trec la comunitari vom pierde si ultima picatura de autoritate si respect.Intradevar si colegul a gresit ca a mers singur la tigani! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Cristi Posted August 26, 2011 Moderator Share Posted August 26, 2011 Colegul a gresit ca a mers singur la tigani?! Pai cu cine sa se duca?!? De cate ori nu am fost singur la interventie pentru simplul motiv ca NU AI CU CINE SA TE DUCI?! Sa citeasca nesimtitii aia din Turnul de Fildes din I.G.P.R./M.A.I. sa vada ce si cum. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru cipri83 Posted August 26, 2011 Author Membru Share Posted August 26, 2011 (edited) Si eu cand eram la post am fost de nenumarate ori la interventie singur,avand in vedere ca faceam permanenta singur de la 16:00-08:00.Dupa ce m-am mutat la sectie in serviciul de patrulare,sunt zile cand deasemenea sunt singur deoarece nu suntem destui politisti.Inca nu imi vine sa cred ca au de gand sa ne treaca la primarie,sunt foarte suparat gandindu-ma la acest lucru si in special la faptul ca mi-am dorit sa fiu politist,insa am sa imi dau demisia daca pana la urma se va intampla.Si cred ca vor face acest lucru multi politisti tineri cu scoli de politie si facultati,deoarece nu te poti subordona unor primari care in unele cazuri n-au bacul luat,sau l-au luat la 30 ani.In plus nu pot sa lucrez cu fosti gardieni publici care nu au o minima pregatire in afara de cea dobandita in cine stie ce "bomba"de local unde isi petrec timpul dupa program. Sa puna Basescu marinari in patrulare pe strazi,deoarece avem prea multi politisti. : Edited August 26, 2011 by cipri83 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts