Rookie Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Am auzit niste zvonuri conform carora luna viitoare toti politistii urmeaza a fi testati cu privire la cunoasterea prevederilor din noile coduri (penal si procedura) ce urmeaza sa intre in vigoare. Asta dupa ce, la sfarsitul acestei luni sefii de structuri vor sustine o astfel de testare separat. Ce stiti despre acest lucru? Mai e cineva care a auzit despre acest zvon? Ati vazut vreo dispozitie in acest sens? Link to comment Share on other sites More sharing options...
agent Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Dar prevedrerile noilor coduri ne-au fost prezentate,dezbatute? Si sefii de ce sa dea testare separat? Scuze pt a doua intrebare,raspunsul il cunoastem cu totii......sa nu se faca de ras! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teolucian63 Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Buna ziua Rookie! Pe la sfarsitul lunii iulie a.c. am vorbit cu un sef care mi-a spus acelasi lucru...la sf.lunii aug. inceputul lunii sept. toti sefii vor da un examen( iar cei care au trecut de prima "cernere a sitei" si au scapat - vor pierde sigur acest examen) subiectul examenului cunoasterea noilor coduri(penal si de procedura penala) chiar daca nu sunt in vigoare!!! Ulterior, vor da un al doilea examen si toti politistii...insa nu stiu amanunte! Succes tuturor!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru DanielBAD Posted August 24, 2011 Membru Share Posted August 24, 2011 (edited) Da, se va da examen. Unde lucrez eu am fost anuntati de mai bine de o luna ca la sfarsitul lunii septembrie o sa dam examen din prevederile noului cod penal si cel de procedura, care nu a intrat in vigoare si nu intra mai devreme de luna octombrie. Eu dau la sfarsitul lunii septembrie pentru ca asa am fost programati, cei de la alte sectii dau in alte zile, nu stiu cine face programarea si in ce baza, dar nu dau toate sectiile in acelasi timp. Pentru a obtine documentele necesare pregatirii luati legatura cu sefii dumneavoastra deoarece ei au primit materialul necesar pentru pregatire si il pun la dispozitie. Edited August 24, 2011 by DannyBAD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rnikolae Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Ptr testare a venit o nota la sfarsitul lunii iulie.Sefii de inspectorate ,pol municipale ,de servicii ,judiciarul vor da in sistem e-lerning ....si au inceput deja din 21.08. Agentii dau scris in perioada de 25.08-10.09.2011. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristiand20 Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 (edited) Temele de pregătire sunt postate pe intrapol. Pentru cei interesaţi postez o sinteză a unora dintre temele de pregătire de la penal şi procedură penală. teme pregatire CODURI.pdfTeme de pregatire pentru IGPR Noul cod penal partea generala (2).pdf Edited August 25, 2011 by cristiand20 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drAGO5 Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 (edited) Din luna iulie se stie acest lucru. Au fost postate pe INTRANET(local) atat teme de pregatire din noile coduri cat si chestionare cu intrebari.De fiecare data cand accesezi intranetul esti nevoit sa raspunzi la intrebari pentru a merge mai departe.Sefii vor da in sistem e-lerning, urmand sa raspunda la 18 itrebari cu timp de raspuns pentru fiecare intrebare 5 minute(!) , iar personalul cu functii de executie vor da teste grile, cu intrebari care pot avea unul,doua sau trei raspunsuri corecte. Acestea sunt testari profesionale, pentru a nu intelege cineva ca au vreo importanta pentru eventuale viitoare disponibilizari. Unele intrebari sunt mai dificile, pentru ca te intreba de exemplu si ce infractiune este prevazuta de art.345. Edited August 25, 2011 by drAGO5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoto Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Ma bucur ca ati posatat materialele privind Noul Cod penal si de Procedura penala. Si la noi umbla vestea ca vom da examen, dar inca nu stie nimeni ce si cand (ar fi vorba ca pana in 16 septembrie????). Sefii de servicii si de politii municipale si orasenesti au dat deja examenul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spartan1907 Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 la constanta sefii au dat ieri aceasta testare.....restul de pe plantatie sunt programati in toamna.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jon22jon Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Si ce se intampla daca nu iei testarea ?Aceste coduri nu sunt in vigoare si ar putea sa mai fie amanate 2-3 ani.La instante si parchete nu am auzit de asemenea testari.....propun sa fim testati si la limba klingoniana pt ca e posibil ca o civilizatie extraterestra sa ne viziteze...si sa dam testare si la conducerea ozn-urilor... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marilenu Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Daca luam in considerare ca suntem politisti, conducerea ozn-urilor se testeaza inainte de aparitia acestora, dupa aia e prea putin pentru noi Link to comment Share on other sites More sharing options...
istoricu2 Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 a dat vreo cineva testarea asta cu noile coduri? la galati avem pe 7 luna asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
povi Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 da noi la dolj am dat . daca vreti modele cu grile pentru testare dati add. ovi_pov@yahoo.com si vi le trimit eu..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
povi Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 bagati-ma in lista de messeneger .id-ul meu : ovi_pov . nu imi lasati mesaje pe mail....imi este mai comod sa va trimit pe messenger. salutare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eduard Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 (edited) Pentru cei care nu au dat examen, pot descarca ITEMI - Examinare Noul CP & CPP, de mai jos . Eu am examen marti - 04.10.2011 . Anexa 1.doc Anexa 2.doc Anexa 3.doc Anexa 4.doc Anexa 5.doc Anexa 6.doc Edited October 2, 2011 by Eduard 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 Mulţumim Eduard. Eu am miercuri după tura de noapte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
povi Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 da.bravo! .eu nu ma gandisem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusy Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 Eu am dat deja, nu sunt probleme stati linistiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxu08 Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 am auzit un zvon pe la MJ cum ca ar intra in vigoare (ambele) anul viitor in septembrie. probabil ca CPC va intra in vigoare pe la vara. mai stiti zvonuri in acest sens? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxu08 Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 am gasit o stire pe chestia asta: http://www.infolegal.ro/horatius-dumbrava-noul-cod-penal-de-la-1-septembrie-2012/2011/10/03/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts