Jump to content
POLITISTI.ro

O noua testare a politistilor in septembrie 2011, acum pe tema noilor coduri?


Rookie

Recommended Posts

Am auzit niste zvonuri conform carora luna viitoare toti politistii urmeaza a fi testati cu privire la cunoasterea prevederilor din noile coduri (penal si procedura) ce urmeaza sa intre in vigoare. Asta dupa ce, la sfarsitul acestei luni sefii de structuri vor sustine o astfel de testare separat.

 • Ce stiti despre acest lucru?
 • Mai e cineva care a auzit despre acest zvon?
 • Ati vazut vreo dispozitie in acest sens?

Link to comment

Dar prevedrerile noilor coduri ne-au fost prezentate,dezbatute?

Si sefii de ce sa dea testare separat?

Scuze pt a doua intrebare,raspunsul il cunoastem cu totii......sa nu se faca de ras!

 • Upvote 1
Link to comment

Buna ziua Rookie! Pe la sfarsitul lunii iulie a.c. am vorbit cu un sef care mi-a spus acelasi lucru...la sf.lunii aug. inceputul lunii sept. toti sefii vor da un examen( iar cei care au trecut de prima "cernere a sitei" si au scapat - vor pierde sigur acest examen) subiectul examenului cunoasterea noilor coduri(penal si de procedura penala) chiar daca nu sunt in vigoare!!! Ulterior, vor da un al doilea examen si toti politistii...insa nu stiu amanunte!

Succes tuturor!!!

Link to comment
 • Member

Da, se va da examen. Unde lucrez eu am fost anuntati de mai bine de o luna ca la sfarsitul lunii septembrie o sa dam examen din prevederile noului cod penal si cel de procedura, care nu a intrat in vigoare si nu intra mai devreme de luna octombrie. :blink: Eu dau la sfarsitul lunii septembrie pentru ca asa am fost programati, cei de la alte sectii dau in alte zile, nu stiu cine face programarea si in ce baza, dar nu dau toate sectiile in acelasi timp.

Pentru a obtine documentele necesare pregatirii luati legatura cu sefii dumneavoastra deoarece ei au primit materialul necesar pentru pregatire si il pun la dispozitie. :naughty:

Edited by DannyBAD
 • Upvote 1
Link to comment

Ptr testare a venit o nota la sfarsitul lunii iulie.Sefii de inspectorate ,pol municipale ,de servicii ,judiciarul vor da in sistem e-lerning ....si au inceput deja din 21.08. Agentii dau scris in perioada de 25.08-10.09.2011.

Link to comment

Din luna iulie se stie acest lucru. Au fost postate pe INTRANET(local) atat teme de pregatire din noile coduri cat si chestionare cu intrebari.De fiecare data cand accesezi intranetul esti nevoit sa raspunzi la intrebari pentru a merge mai departe.Sefii vor da in sistem e-lerning, urmand sa raspunda la 18 itrebari cu timp de raspuns pentru fiecare intrebare 5 minute(!) , iar personalul cu functii de executie vor da teste grile, cu intrebari care pot avea unul,doua sau trei raspunsuri corecte. Acestea sunt testari profesionale, pentru a nu intelege cineva ca au vreo importanta pentru eventuale viitoare disponibilizari. Unele intrebari sunt mai dificile, pentru ca te intreba de exemplu si ce infractiune este prevazuta de art.345.

Edited by drAGO5
Link to comment

Ma bucur ca ati posatat materialele privind Noul Cod penal si de Procedura penala.

Si la noi umbla vestea ca vom da examen, dar inca nu stie nimeni ce si cand (ar fi vorba ca pana in 16 septembrie????).

Sefii de servicii si de politii municipale si orasenesti au dat deja examenul.

Link to comment

Si ce se intampla daca nu iei testarea ?Aceste coduri nu sunt in vigoare si ar putea sa mai fie amanate 2-3 ani.La instante si parchete nu am auzit de asemenea testari.....propun sa fim testati si la limba klingoniana pt ca e posibil ca o civilizatie extraterestra sa ne viziteze...si sa dam testare si la conducerea ozn-urilor...

 • Upvote 4
Link to comment
 • 1 month later...

bagati-ma in lista de messeneger .id-ul meu : ovi_pov . nu imi lasati mesaje pe mail....imi este mai comod sa va trimit pe messenger. salutare

Link to comment

am auzit un zvon pe la MJ cum ca ar intra in vigoare (ambele) anul viitor in septembrie. probabil ca CPC va intra in vigoare pe la vara.

mai stiti zvonuri in acest sens?

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.