Jump to content
POLITISTI.ro

Facultatea de stiinte juridice si administrative

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua! Dupa absolvirea facultatii de stiinte juridice si administrative ce meserie pot practica? La admiterea acestei facultati se sustin probe fizice ca la celelalte facultati? La aceasta facultate am camin asigurat? Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri, am cautat si pe internet dar nu am gasit exact raspunsurile!

Publicat

De ce este relevant discutiei? Daca ma puteti ajuta va mulțumesc daca nu as prefera sa va abțineți.

• Membru
Publicat

Iaaa...si micut si cu gura mare. Ia cauta-ti tu un loc de munca pe la o primarie...

Publicat

Am pus o intrebare, daca doriti sa răspundeți va mulțumesc daca nu as dori sa va abțineți. Pana la urma pagina asta este pentru a raspunde la intrebari legate de politie nu de vârstă sau alte lucruri de genu.

Publicat (modificat)
On 5/19/2021 at 3:12 PM, DariuS123 said:

Buna ziua! Dupa absolvirea facultatii de stiinte juridice si administrative ce meserie pot practica? La admiterea acestei facultati se sustin probe fizice ca la celelalte facultati? La aceasta facultate am camin asigurat? Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri, am cautat si pe internet dar nu am gasit exact raspunsurile!

Te referi la Facultatea de Drept din cadrul Academiei de Politie sau la Facultatea de Politie din cadrul Academiei de Politie? Sau te referi in general la o facultate de stiinte juridice si administrative din cadrul unei universitati civile?

Modificat de ScanBlu
Publicat

Felicitari adminilor pentru ban, acum copilul va deveni unul din cei multi cu o parere foarte buna despre politisti...

• Displace 2
  • Moderator
Publicat

Nu e nici primul şi nici ultimul. Mai mult, nu-i nicio pierdere, din moment ce nu a reuşit să priceapă ce a citit în Regulamentul site-ului înainte să-şi înregistreze contul de utilizator, unde e precizat foarte clar: "Participarea la activităţile de pe forum nu este publică, această facilitate o au doar persoanele majore ce au obţinut calitatea de membru al forumului." Acest site nu este locul de joacă al minorilor, iar pentru întrebări infantile ori stupide trebuie să-şi întrebe părinţii, nu să le etaleze aici.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.