Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Clasarea unui dosar penal - vătămare corporală


IacobSilviu
 Share

Question

Bună ziua,în data de 27.12.2020 am depășit pe linie continua și în timp ce efectuam depășirea un alt conducător auto care nu mai avea linie continua sa gândit sa vireze la stânga și ne am accidentat ușor,la mine în masina mai aveam o persoana care a fost luata cu ambulanta dar a refuzat internare și îngrijiri medicale,a declarat la politie ca nu are nici o pretenție de la mine,eu cum pot vedea analizele de la sânge? Cât timp o sa mai dureze pana la clasarea dosarului?

Vă mulțumesc!

Link to comment
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
  • Moderator

Rezultatul analizelor de sânge după ce sunt eliberate de IML, se vor găsi la dosar. Nu îţi poate spune nimeni cât durează până la soluţionarea dosarului, pentru că acest aspect depinde de mai mulţi factori, nu doar de poliţistul care instrumentează dosarul respectiv. În primul rând depinde de perioada în care sunt emise rapoartele de expertiză sau analiză cât şi de deciziile procurorului care supraveghează urmărirea penală. 

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Bună  ziua. Anul  trecut  în  luna octombrie am avut un incident în trafic, am atins o femeie  pe trecerea de pietoni. Mi a fost  reținut  permisul  pana la soluționare și am primit o dovadă  cu drept de circulație  pe care am prelungit  o. Victima  nu a depus  plângere, iar din câte am înțeles trebuie sa aștept  sa mi vina decizia  de la procuratura  acasă.  Problema  este ca nu am primit  absolut nimic, iar  luna trecută am făcut  o sesizare pe mail  la Parchet  pentru  a ma informa  de stadiul  dosarului.  Am primit  răspuns  cu ordonanța de clasare  și referatul  organului  de cercetare  penală, deci dosarul  este clasat  de aproape  6 luni.  Întrebarea  mea este, ce fac  mai departe? Există  vreun termen în  care trebuie  sa mi se comunice  prin posta  decizia? Sau pot sa ma prezint  la biroul  rutier  cu ordonanța  care am primit  o pe mail?

Link to comment
Share on other sites

  • 0
  • Moderator

Restituirea permisului de conducere se dispune de către şeful serviciului poliţiei rutiere pe raza căreia a fost săvărşită fapta, la cererea titularului, în baza ordonanţei procurorului prin care s-a dispus neînceperea urmăririi penale.
Se completează o cerere tip la care se anexează documentele respective şi se depune la sediul serviciului poliţiei rutiere pe raza căreia a fost săvărşită fapta.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.