Jump to content
POLITISTI.ro

Ce arma recomandati unui tanar pensionar si fara bani...

Postare recomandată

Publicat

Sunt "tanar" pensionar (impropriu spus-nu am luat nici o pensie pana acum), am 21 de ani in sistem, am iesit pe15.07.2011 si ca un fraier(cu F) nu m-am ingrijit din timp sa obtin autorizatia(permisul) de port arma letala...

Motivele sunt multe, lipsa banilor, locuiesc cu chirie din 1993, am un baiat de 7 ani si 5 luni, scoala lui, etc, asa ca nu a primat permisul de arma...

Am mai vazut postari despre ce arme cu glont recomandati...insa nici una nu era pentru solutii de criza( ma refer la pret). Recunosc, daca as dispune de fonduri, as achizitiona o arma buna(SIG, S&W,CZ, BERETTA, etc), insa nu as uita MAKAROV-ul( pot sa spun ca este arma mea de suflet).

Ce solutii imi puteti sugera pentru achizitionarea unei arme chiar SH, cu un buget mic...astept cu nerabdare si incredere parerile voastre!

Sunt sigur ca mai sunt si altii care s-au gandit la acest topic...

Va multumesc mult si astept postarile voastre!

• Moderator
Publicat

Teo,

Poti sa-ti achizitionezi un Makarov, daca tot e arma ta de suflet, la un pret foarte decent de de 1499 lei (TVA inclus), iar munitia e 1,86 lei/cartus (TVA inclus) de la www.rentarm.ro

Mai gasesti informatii utile si in topicul (trebuie sa te inarmezi cu rabdare pt ca are 12 pagini).

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Multumesc mult Marius! Am rasfoit topicul amintit de tine, insa acum il voi citi cu atentie!!!

• Moderator
Publicat

Daca ai folosit la serviciu Makarov-ul si esti obisnuit cu arma asta, cred ca ar fi cea mai buna alegere.

Singurul inconvenient e din punctul de vedere al achizitionarii munitiei, care nu e asa de raspandita cum e parabellum si e putin mai scumpa, dar in opinia mea nu sunt dezavantaje majore.

Publicat

Am folosit si MAKAROV si GLOCK, insa ultima arma a fost MAKAROV-ul. Am inceput cu Carpati(pentru ce ne trebuia noua la " furturi din buzunare" era buna), am trecut la Makarov dupa care am urcat in ierarhia armelor...am primit Glock la munca( eram la CO)....dar la poligon arma cu care m-am inteles cel mai bine si care se mula practic pe mana a fost MAKAROV...nu am incercat si alte arme asemanatoare, poate as fi fost incantat...

• Moderator
Publicat

Eu la serviciu am Glock 17, iar ca arma personala mi-am luat prin martie tot un Glock 17 dar ultima generatie. :)

Publicat

Mergi pe mana Makarovului de la Rentarm fara grija. Ala de l-ai avut la munca era din 62-64, asta este 94-95, ca ani de fabricatie.

Ca fapt divers, Rentarm-ul este o "subdiviziune" a lui G4S ;)

• Membru
Publicat

Sunt curios daca Makarovul costa 1499 lei , Carpatiul ce pret o avea?

Publicat

Merci Serhente Garcia pt. faptul divers....trebuie sa ma interesez de firma asta-G4S(in vederea unei colaborari, desigur) si Rentarm parca era singurul magazin care vindea Makarov, pers,de contact chiar mi-a spus ca sunt noi, dar am crezut ca ma ia la misto...in rest nu am gasit nimic..

• Membru
Publicat

S%W sigma la arrow costa 1400 lei, nu au pe stoc urmeaza sa mai aduca. E 9X19.

Cauta si la mana a doua, vorbeste si cu colegii de la aest

Publicat

Bozo, stii sigur ca au arme la mana a doua? O sa vorbesc si cu baietii de la arme de la capitala... :emo-yessir:

• 3 săptămâni mai târziu...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.