Jump to content
POLITISTI.ro

Ce arma recomandati unui tanar pensionar si fara bani...


teolucian63

Recommended Posts

Sunt "tanar" pensionar (impropriu spus-nu am luat nici o pensie pana acum), am 21 de ani in sistem, am iesit pe15.07.2011 si ca un fraier(cu F) nu m-am ingrijit din timp sa obtin autorizatia(permisul) de port arma letala...

Motivele sunt multe, lipsa banilor, locuiesc cu chirie din 1993, am un baiat de 7 ani si 5 luni, scoala lui, etc, asa ca nu a primat permisul de arma...

Am mai vazut postari despre ce arme cu glont recomandati...insa nici una nu era pentru solutii de criza( ma refer la pret). Recunosc, daca as dispune de fonduri, as achizitiona o arma buna(SIG, S&W,CZ, BERETTA, etc), insa nu as uita MAKAROV-ul( pot sa spun ca este arma mea de suflet).

Ce solutii imi puteti sugera pentru achizitionarea unei arme chiar SH, cu un buget mic...astept cu nerabdare si incredere parerile voastre!

Sunt sigur ca mai sunt si altii care s-au gandit la acest topic...

Va multumesc mult si astept postarile voastre!

Link to comment
  • Moderator

Teo,

Poti sa-ti achizitionezi un Makarov, daca tot e arma ta de suflet, la un pret foarte decent de de 1499 lei (TVA inclus), iar munitia e 1,86 lei/cartus (TVA inclus) de la www.rentarm.ro

Mai gasesti informatii utile si in topicul (trebuie sa te inarmezi cu rabdare pt ca are 12 pagini).

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
  • Moderator

Daca ai folosit la serviciu Makarov-ul si esti obisnuit cu arma asta, cred ca ar fi cea mai buna alegere.

Singurul inconvenient e din punctul de vedere al achizitionarii munitiei, care nu e asa de raspandita cum e parabellum si e putin mai scumpa, dar in opinia mea nu sunt dezavantaje majore.

Link to comment

Am folosit si MAKAROV si GLOCK, insa ultima arma a fost MAKAROV-ul. Am inceput cu Carpati(pentru ce ne trebuia noua la " furturi din buzunare" era buna), am trecut la Makarov dupa care am urcat in ierarhia armelor...am primit Glock la munca( eram la CO)....dar la poligon arma cu care m-am inteles cel mai bine si care se mula practic pe mana a fost MAKAROV...nu am incercat si alte arme asemanatoare, poate as fi fost incantat...

Link to comment

Mergi pe mana Makarovului de la Rentarm fara grija. Ala de l-ai avut la munca era din 62-64, asta este 94-95, ca ani de fabricatie.

Ca fapt divers, Rentarm-ul este o "subdiviziune" a lui G4S ;)

Link to comment

Merci Serhente Garcia pt. faptul divers....trebuie sa ma interesez de firma asta-G4S(in vederea unei colaborari, desigur) si Rentarm parca era singurul magazin care vindea Makarov, pers,de contact chiar mi-a spus ca sunt noi, dar am crezut ca ma ia la misto...in rest nu am gasit nimic..

Link to comment
  • Member

S%W sigma la arrow costa 1400 lei, nu au pe stoc urmeaza sa mai aduca. E 9X19.

Cauta si la mana a doua, vorbeste si cu colegii de la aest

Link to comment
  • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.