Jump to content
POLITISTI.ro

Am speriat pe cineva pe trecerea de pietoni


katalin190

Recommended Posts

Buna ziua.Azi dimineață mi-am lasat copilul la creșă si apoi mi-am dus sotia la servici.Iesind dintr-un sens giratoriu,din cauza ploii ai a precipitatiilor,si vizibilitatea era scazuta.Am ajuns in dreptul unei treceri de pietoni in care era angajata o batrana.Viteza de deplasare era de sub 30 de km la ora.Am vazut tarziu pietonul si am pus frana pana in dreptul marcajului de trecere.Femeia s-a speriat dar nu s-a intamplat nimic.Fiind foarte frustrata ca am speriat-o,mi-am cerut scuze si am explicat ca nu a fost cu intentie,m-a injurat apoi mi-a luat numarul de înmatriculare si creed ca a sunat la politie.Ideea e ca e fapta penala acest lucru?Pot sa ma astept cu o citatie acasa?Mentionez ca in zona cu pricina sunt camere de luat vederi.Va multumesc din suflet.

Link to comment
  • Moderator

Dacă nu ai lovit pietonul nu este nicio faptă penală. E posibil să se facă cercetări pentru aflarea adevărului în situaţia în care pietonul depune o petiţie/plângere.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.