Jump to content
POLITISTI.ro

Probleme cu un domn subcomisar din Politia Ilfov

Postare recomandată

Publicat

Buna seara, postez acest mesaj aici in speranta ca o sa mai pot afla ceva despre acest domn, Cristian Gheorghe subcomisar Politia ilfov, un domn care trateaza cu lipsa de respect orice avocat care se infatiseaza in fata sa, recurge la metode din exagerate pentru a obtine o declaratie (aici vorbim de batai, injuraturi, amenintari, electrosocuri etc.) si cel mai important lucru lucreaza tot timpul manat de ura personala pe care o capata in timp fata de diferite persoane. Este si cazul familiei mele, mai exact a familiei sotului meu, "lupte grele "duse intre ei de-a lungul timpului, ori de cate ori gaseste ocazia le sparge dimineata la 6 usa cu mascatii, inceraca sa-i denigreze prin orice metoda. Pana nu demult am avut incredere in Politie, cei care ar trebui sa ne apere, sa ne protejeze de cei rai din jurul nostru, nu sa fie arbitru in scandalurile dintre noi, nu sa influenteze oamenii sa dea declaratii unii impotriva altora, sa bage vrajba si ura intre ei pentru a ajunge acolo unde dansul are interes. Multe multe de-a lungul timpului am patimit cu acest domn si se pare ca nu suntem singurii, am inteles ca are foarte multe plangeri penale pentru rele tratamente la activ, este cazul sa luam initiativa nu sa plecam capul in fata lui. De aceia am deschis acest topic, poate ca or sa mai fie persoane care au avut de-a face cu acest domn si in felul asta poate ca ne mobilizam si reusim sa il aducem pe calea cea buna daca se poate spune asa. Multumesc si va astept cu mesaje.

• Apreciez 1
  • Displace 18
Publicat

Ma indoiesc ca face aceste lucruri fara o baza solida..Adica sa fim seriosi credeti ca i se pune pata omului azi pe familia Cutarescu si maine le sparge casa cu mascatii?? :ner: .In primul rand este supus unor teste psihologice destul de des :naughty: ..Iar in al doilea rand nu ia decizia asta asa de unul singur.. :emo-yessir:

• Moderator
Publicat

anamaria1292,

Povestea de mai sus nu e completa, e doar partea care ii avantajeaza, ceva tipic OTV-istilor.

Pentru a exista o descindere cu mascatii trebuie sa existe in primul rand un mandat de perchezitie, eliberat de instanta de judecata la propunerea unui procuror. Ori poti fi sigura ca un astfel de document nu se elibereaza chiar asa de usor, trebuie indeplinite niste conditii clare, sa existe indicii si/sau probe despre comiterea unor fapte ilicite.

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Cred ca ai gresit forumul, cauta "prieneni" de discutie prin aria forumistilor infractori din jud. Ilfov. Crezi ca noi suntem tractoristi, nu stim in ce conditii se "sparg" usile?

• Apreciez 1
Publicat

"Buna seara, postez acest mesaj aici in speranta ca o sa mai pot afla ceva despre acest domn, Cristian Gheorghe subcomisar Politia ilfov" Stimata Cri, daca aveti ceva de reclamat vis-a-vis de persoana unui politist, nu ati nimerit bine...va puteti adresa parchetului, DGA, doisiunsfert, ...aici nu e birou de informatii nici condica de sugestii si reclamatii!

"Este si cazul familiei mele, mai exact a familiei sotului meu, "lupte grele "duse intre ei de-a lungul timpului, ori de cate ori gaseste ocazia le sparge dimineata la 6 usa cu mascatii, inceraca sa-i denigreze prin orice metoda" Cri, cu ce se ocupa familia sotului d-voastra de a starnit interesul politiei ducandu-se lupte grele de-a lungul timpului si fiind obiectul unor descinderi,perchezitii, etc......

Publicat

Da.Chiar asa !! Cu ce se ocupa domna, sotul dumneavoastra??

Publicat

O fi lucrator bancar fara acoperire legala, adica camatar!

Publicat

nimic din ceea ce spuneti nu se poate face fara a exista "urme" - toate agresiunile respective pot fi constatate de catre medicul legist (aveti certificate IML? ati depus reclamatii la parchet?) iar descinderile cu mascatii nu se pot face doar ca respectivul politist are chef de perchezitie - exista mandate emise de un judecator, etc etc.

ma indoiesc ca nu exista temeiuri legale. De asemenea spuneti ca trateaza avocatii "dur" - ori nu sunt avocati ori nu isi merita profesia. Nu exista un politist in tara asta care sa poata intimida un avocat bun. si invers, evident.

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Cri ,cri ,cri draga cri nu credeam ca poti sa scri astfel de tampenii! :ner:

Publicat (modificat)

Cri, sunt unul dintre cei care lucrează cu Gheorghe Cristian, actualmente împuternicit șeful Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Ilfov, persoană pe care o cunosc de mulți ani și despre care pot spune că este un profesionist. Nu cunosc situația dvs. sau a familiei soțului dvs., însă din ceea ce scrieți nu pot decât să trag concluzia că aveți probleme privind legea. Sunt convins că percepția dvs. nu este una clară în privința colegului meu, nici nu mă mir. Polițistul are obligația să aplice legea și să vegheze la aplicarea ei, pe un salariu mizer, pe când avocatul este cel care vă apără interesele dvs. ca cetățean, vinovat sau nu, pentru care este remunerat de dvs. Probabil considerați că lipsa de respect a colegului meu survine în momentul în care avocatul cere eliberarea clienților săi, retragerea acuzațiilor, restabilirea situației anterioare - cereri considerate justificate de dvs. si avocat - iar polițistul nu este de acord cu ele. Probabil că acțiunile colegului nostru vor fi atât pe placul dvs. cât și al avocatului - este posibil chiar să-l premiați pentru asta, nu?! :ner: - atunci când vă va întinde covorul roșu atunci când vă invităla audieri, vă anunță în prealabil că urmează să se efectueze o percheziție la dvs. (nu de alta dar poate aveți timp să faceți curat în casă), vă cere voie să rețină pe cineva pentru comiterea vreunei infracțiuni, iar atunci când îi dați voie să vă mulțumească și să vă fie profund recunoscător pentru efortul pe care îl depuneți în relațiile bilaterale. :naughty: Parcă așa vă vine și dvs. să-l luați în brațe și să-l felicitați pentru activitate. Probabil că asta înțelegeți dvs. prin "să-l aducem pe calea cea bună".

Nu, nici eu și nici altcineva nu-l va trage de urechi pe Gheorghe Cristian pentru faptul că își face datoria, că respectă legea și acționează în spiritul ei și pentru că deranjează infractorii din județul Ilfov (și nu numai). Nu stau să vă explic de ce "vă dă deșteptarea la ora 6 dimineața", sunt lucruri pe care le știți (vă lipsesc "ușile de biserică"din casă), în caz contra vă recomand să vă consultați avocatul, că doar de aceea îl plătiți.

Cât privește existența sau nu a plângerilor penale față de persoana colegului nostru, sunt organe care verifică toate aceste aspecte și i-au măsuri împotriva celor vinovați. Mă intrigă cât de bine sunteți informată în ceea ce-l privește pe colegul meu și nu pot să nu consider că dvs. aveți o problemă personală cu dumnealui, nu invers.

Dacă nu este peste puterile dvs. poate ne explicați cu mai multe amănunte spețele pe care "ați fost nevoită să le îndurați".

Modificat de dorian
  • Apreciez 3
Publicat

Dorin17, si daca este camatar, este un lucru rau? De ce, pentru ca ajuta oamenii amarati cu bani ? Sunt si procurori care dau bani cu camata. :ner: :ner: Am incercat sa citez dintr-un clasic in viata :ner: :ner:

• Membru
Publicat

dorian e informata pentru ca se vorbeste in cercul persoanelor care comit infractiuni si traiesc din asta. Se informeaza si se ajuta unul pe altul. E un mijloc de intimidare a politistilor, depui plangere impotriva unui politist, care apoi va fi cercetat. Fac asta ca sa ne timoreze.

Aici a postat tot ca sa il atace pe colegul nostru, sperand ca ii va face rau. Sau poate are nevoie de ceva daca sotul sta prin arest si se simte neglijata :naughty:

• Apreciez 1
Publicat

Cunosc Bozo, eram doar ironic. :clip: Mă întreb dacă o fi înțeles substratul. :naughty:

Binențeles că atunci când un polițist îți face treaba și este drastic, atunci el devine ”omul negru” și motiv pentru a înainta plângeri penale.

• Moderator
Publicat (modificat)

Tot respectul pentru Cristian Gheorghe, zis Moshu, colegul meu de promotie!

Moshule, dai cu electroshocuri, ai? :ner:

Modificat de danpin
  • Apreciez 1
Publicat (modificat)

nimic din ceea ce spuneti nu se poate face fara a exista "urme" - toate agresiunile respective pot fi constatate de catre medicul legist (aveti certificate IML? ati depus reclamatii la parchet?) iar descinderile cu mascatii nu se pot face doar ca respectivul politist are chef de perchezitie - exista mandate emise de un judecator, etc etc.

...sigur că există dovada acestor ”agresiuni”. Stau mărturie ”excoriațiile” lăsate pe ușă de mascați, pe baza cărora, legiștii pot elibera niște certificate medico-legale... :ner:

Așa că, doamnă, vă recomanda să depuneți o plângere la tâmplarul din colțu străzii!

Modificat de lionn
  • Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

@cri: cred ca au fost suficient de contundenti antevorbitorii mei in a va indruma pasii spre autoritatile competente ale Statului care se ocupa cu anchetarea politistilor.

Acest forum nu a fost gandit pentru a primii reclamatii si nici nu are o astfel de autoritate. Impartim opinii, comentarii etc., dar atunci cand se solicita informatii personale despre colegii nostrii, lucrurile derapeaza spre o zona pe care nu doresc sa o cataloghez.

In concluzie, acest topic este inchis ! Si ca sa citez un clasic in viata: "case closed !"

• Apreciez 3
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.