Jump to content
POLITISTI.ro

Sofer sotia, amenda pe numele meu?


sterian

Recommended Posts

     Buna ziua! In data de 23.10.2020 a fost oprita in trafic sotia, de catre pol de frontiera, conducand auto inmatriculat pe numele meu. Auto in cauza fara rca si itp valabile (este masina sotiei, cu care nu circula prea des si din neglijenta, nu a verificat actele, oricum actele expirate de cateva zile).

     Partea mai frumoasa abia incepe: retinut certificat inmatriculare, dovada fara drept de circulatie, auto imobilizat. Dovada de retinere pe numele sotiei si...proces verbal intocmit pe numele meu...eu nefiind de fata initial, ci am mers ulterior la fata locului sa verificam totusi actele si etc. Procesul verbal este intocmit pe numele meu, amenda tot pe numele meu conf. art. 3, 132/2017, eu contravenient pe proces, iar sotia notata ca martor asistent.

     Cum e posibil?

Edited by sterian
Link to comment
  • Active member

Este posibil, întrucât legea prevede sancționarea proprietarului care nu si-a îndeplinit obligația de a-și asigura autovehiculul...

Oricum, analizand latura practica, nu ar conta pe numele cui este amenda, nu ?

Sunt banii familiei, iar cel puțin o "fapta urata" s-a comis, corect?

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.