Jump to content
POLITISTI.ro

Sofer sotia, amenda pe numele meu?

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Buna ziua! In data de 23.10.2020 a fost oprita in trafic sotia, de catre pol de frontiera, conducand auto inmatriculat pe numele meu. Auto in cauza fara rca si itp valabile (este masina sotiei, cu care nu circula prea des si din neglijenta, nu a verificat actele, oricum actele expirate de cateva zile).

Partea mai frumoasa abia incepe: retinut certificat inmatriculare, dovada fara drept de circulatie, auto imobilizat. Dovada de retinere pe numele sotiei si...proces verbal intocmit pe numele meu...eu nefiind de fata initial, ci am mers ulterior la fata locului sa verificam totusi actele si etc. Procesul verbal este intocmit pe numele meu, amenda tot pe numele meu conf. art. 3, 132/2017, eu contravenient pe proces, iar sotia notata ca martor asistent.

Cum e posibil?

Modificat de sterian
  • Moderator
Publicat

Este posibil, întrucât legea prevede sancționarea proprietarului care nu si-a îndeplinit obligația de a-și asigura autovehiculul...

Oricum, analizand latura practica, nu ar conta pe numele cui este amenda, nu ?

Sunt banii familiei, iar cel puțin o "fapta urata" s-a comis, corect?

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.