Jump to content
POLITISTI.ro

Recuperare permis de conducere reţinut în străinătate

Postare recomandată

Publicat

Vă salut cu respect ! Mă lovesc de o problemă și nu știu încotro să mă îndrept : am plecat în Belgia cu permisul Românesc, între timp am schimbat permisul Românesc în Belgian, din păcate permisul mi-a fost reținut pentru viteză excesivă pe o perioadă de 4 luni, după care îl pot recupera dar doar cu re-examinare ( psihologic, medical, teoretic, practic ) eu nu cunosc foarte bine limba franceză și nici legislația Belgiană ceea ce mă face să cred că nu îl voi mai putea recupera. Întrebarea mea este: dacă mă întorc în România îl pot recupera mai ușor sau la fel trebuie să iau toată școala și dosarele de la început ? Vă mulțumesc pentru eventualele răspunsuri.

• Marius a modificat titlul în Recuperare permis de conducere reţinut în străinătate
  • Membru
Publicat

Fapta e comisă în Belgia, nu ai ce să recuperezi din România iar pentru alte nelămuriri te poți adresa unui avocat. 
Succes!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.