Jump to content
POLITISTI.ro

Vânzătorul refuză să elibereze factura sau bon fiscal

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Buna seara, ce poti face in cazul in care vanzatorul nu doreste sa emita fiscalul dupa achitarea unui avans pentru cazare(inchiriere vilă). Nu am patit dar vreau sa evit o neplacere, maine trebuie sa achit un avans cu o suma maricica pentru inchirierea unei vile la munte pt revelion. Vanzatorul a spus ca inainte sa platesc avansul imi va emite o factura proforma iar dupa achitare imi va emite fiscalul. Ce pot face daca dupa achitarea avansului nu mi se elibereaza fiscalul? 

Modificat de CristianBogdan
  • Marius a modificat titlul în Vânzătorul refuză să elibereze factura sau bon fiscal
  • Moderator
Publicat

Poţi să apelezi telefonul TelVerde 0800.800.085, care asigură posibilitatea sesizării, 24 de ore din 24, a unui operator din cadrul Direcţia antifraudă fiscală - ANAF, unde se poate semnala nerespectarea legii fiscale de către comerciant.
Problemele de acest gen nu intră în sfera de competenţă a Poliţiei Române. De asemenea probleme se ocupă Ministerul de Finanţe prin ANAF - Direcţia antifraudă fiscală.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.