Jump to content
POLITISTI.ro

Vânzătorul refuză să elibereze factura sau bon fiscal


CristianBogdan

Recommended Posts

Buna seara, ce poti face in cazul in care vanzatorul nu doreste sa emita fiscalul dupa achitarea unui avans pentru cazare(inchiriere vilă). Nu am patit dar vreau sa evit o neplacere, maine trebuie sa achit un avans cu o suma maricica pentru inchirierea unei vile la munte pt revelion. Vanzatorul a spus ca inainte sa platesc avansul imi va emite o factura proforma iar dupa achitare imi va emite fiscalul. Ce pot face daca dupa achitarea avansului nu mi se elibereaza fiscalul? 

Edited by CristianBogdan
Link to comment
  • Marius changed the title to Vânzătorul refuză să elibereze factura sau bon fiscal
  • Moderator

Poţi să apelezi telefonul TelVerde 0800.800.085, care asigură posibilitatea sesizării, 24 de ore din 24, a unui operator din cadrul Direcţia antifraudă fiscală - ANAF, unde se poate semnala nerespectarea legii fiscale de către comerciant.
Problemele de acest gen nu intră în sfera de competenţă a Poliţiei Române. De asemenea probleme se ocupă Ministerul de Finanţe prin ANAF - Direcţia antifraudă fiscală.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.