Moderator Marius 6,995 Posted September 3, 2020 Moderator Share Posted September 3, 2020 Pentru a adăuga adresa de e-mail oficială de serviciu pe domeniul @politiaromana.ro în aplicaţia nativă din iPhone, trebuie parcurşi următorii paşi / etape: Pasul 1. Se accesează setările telefonului - aplicaţia "Configurări". Pasul 2. Se accesează "Parole şi conturi" (Passwords & Accounts) - Adăugaţi cont (Add account) - Altele (Other). Pasul 3. Se selectează "Adăugaţi un cont de mail" şi se completează datele de conectare ale utilizatorului. (completaţi cu atenţie nume, adresa completă de e-mail şi parola de acces a adresei de mail). Pasul 4. Se completaeză setările pentru "SERVER RECEPŢIONARE E-MAIL" (INCOMING MAIL SERVER) şi "SERVER EXPEDIERE E-MAIL" (OUTGOING MAIL SERVER). Completaţi cu atenţie datele - numele de utilizator/adresa de e-mail completă şi parola, iar la rubrica "Nume de gazdă" (Host name) trebuie completat "webmail.politiaromana.ro", în ambele secţiuni. După ce verificaţi dacă aţi completat toate rubricile corect, accesaţi opţiunea aflată în dreapta sus "Următor" (Next) şi "Salvaţi" (Save), iar adresa va fi adăugată în aplicaţia de mail a telefonului. Veţi putea accesa şi utiliza adresa de e-mail din aplicaţia nativă a iOS-ului. Succes! 3 Link to post Share on other sites
Membru Bogdanel 471 Posted September 3, 2020 Membru Share Posted September 3, 2020 Mulțumesc, să ne trăiești!🤪 Link to post Share on other sites
Membru Bogdanel 471 Posted September 3, 2020 Membru Share Posted September 3, 2020 (edited) Acum mi-am amintit, ca să pot adăuga adresa de webmail în aplicația Yahoo trebuie să urmez aceeași pași? L.E.: am reușit să o adaug la aplicația Yahoo, e mult mai simplu decât ce a postat Marius, eu pe asta o folosesc și de asta am insistat pe ea. Multumim! Edited September 3, 2020 by Bogdanel Link to post Share on other sites
Moderator Marius 6,995 Posted September 4, 2020 Author Moderator Share Posted September 4, 2020 Sfatul meu e să foloseşti aplicaţia nativă de mail a iOS-ului şi să dezinstalezi aplicaţia de la Yahoo din telefon, care e o mizerie cu probleme de securitate. Link to post Share on other sites
Membru Bogdanel 471 Posted September 4, 2020 Membru Share Posted September 4, 2020 Am instalat aplicația Yahoo deoarece la cea nativă nu mi arată când primesc vreun mail, trebuie să dau refresh de fiecare dată, pe când la cea de Yahoo îmi arată instant când am vreun mesaj. Link to post Share on other sites
Moderator Marius 6,995 Posted September 5, 2020 Author Moderator Share Posted September 5, 2020 @Bogdanel, Asta nu e o problemă, e doar o opţiune dezactivată, cel mai probabil pentru a economisi energia bateriei. Mergi în Configurări - Parole şi conturi, iar acolo activezi opţiunea Preluare date noi şi ai rezolvat aşa-zisa "problemă". Link to post Share on other sites
Recommended Posts