Jump to content
POLITISTI.ro

Adăugarea adresei e-mail de serviciu @politiaromana.ro în iPhone

Marius

Recommended Posts

• Moderator

Pentru a adăuga adresa de e-mail oficială de serviciu pe domeniul @politiaromana.ro în aplicaţia nativă din iPhone, trebuie parcurşi următorii paşi / etape:

Pasul 1. Se accesează setările telefonului - aplicaţia "Configurări".

mail-iphone-1.PNG

Pasul 2. Se accesează "Parole şi conturi" (Passwords & Accounts) - Adăugaţi cont (Add account) - Altele (Other).

mail-iphone-2.PNG  mail-iphone-3.PNG  mail-iphone-4.PNG

Pasul 3. Se selectează "Adăugaţi un cont de mail" şi se completează datele de conectare ale utilizatorului. (completaţi cu atenţie nume, adresa completă de e-mail şi parola de acces a adresei de mail).

mail-iphone-5.PNG  mail-iphone-6.PNG

Pasul 4. Se completaeză setările pentru "SERVER RECEPŢIONARE E-MAIL" (INCOMING MAIL SERVER) şi "SERVER EXPEDIERE E-MAIL" (OUTGOING MAIL SERVER). Completaţi cu atenţie datele - numele de utilizator/adresa de e-mail completă şi parola, iar la rubrica "Nume de gazdă" (Host name) trebuie completat "webmail.politiaromana.ro", în ambele secţiuni.

mail-iphone-7.PNG  mail-iphone-8.PNG

După ce verificaţi dacă aţi completat toate rubricile corect, accesaţi opţiunea aflată în dreapta sus "Următor" (Next) şi "Salvaţi" (Save), iar adresa va fi adăugată în aplicaţia de mail a telefonului. Veţi putea accesa şi utiliza adresa de e-mail din aplicaţia nativă a iOS-ului.

mail-iphone-9.PNG  mail-iphone-10.PNG

Succes!

• Upvote 3
  • Member

Acum mi-am amintit, ca să pot adăuga adresa de webmail în aplicația Yahoo trebuie să urmez aceeași pași?

L.E.: am reușit să o adaug la aplicația Yahoo, e mult mai simplu decât ce a postat Marius, eu pe asta o folosesc și de asta am insistat pe ea. 

Multumim!

Edited by Bogdanel
  • Moderator

Sfatul meu e să foloseşti aplicaţia nativă de mail a iOS-ului şi să dezinstalezi aplicaţia de la Yahoo din telefon, care e o mizerie cu probleme de securitate.

• Member

Am instalat aplicația Yahoo deoarece la cea nativă nu mi arată când primesc vreun mail, trebuie să dau refresh de fiecare dată, pe când la cea de Yahoo îmi arată instant când am vreun mesaj.

• Moderator

@Bogdanel,
Asta nu e o problemă, e doar o opţiune dezactivată, cel mai probabil pentru a economisi energia bateriei. 
Mergi în Configurări - Parole şi conturi, iar acolo activezi opţiunea Preluare date noi şi ai rezolvat aşa-zisa "problemă".