Jump to content
POLITISTI.ro

Campania "Vacanţă în Siguranţă!" continuă


NewsBot

Recommended Posts

Luni, 15 august a.c., poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au desfăşurat o acţiune de prevenire pe faleza Cazino din Portul Turistic Constanţa.

Detalii: Flux de stiri MAI

Link to comment
  • 10 months later...

Lansarea campaniei de informare și prevenire "Vacanță în siguranță"

Astăzi, 6 iulie a.c., la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, Ministerul Administraţiei şi Internelor, prin Direcţia Informare şi Relaţii Publice, a lansat campania de informare şi prevenire „Vacanţă în siguranţă!” 2012, acţiune care are ca scop prevenirea faptelor antisociale pe Litoral, în perioada estivală .

Scopul și obiectivele campaniei „Vacanţă în siguranţă!” urmăresc informarea corectă a cetăţenilor despre activităţile desfăşurate pe litoral de structurile M.A.I. şi creşterea gradului de informare a turiştilor cu privire la faptele antisociale care le pot afecta siguranţa pe perioada sezonului estival.

Cu același prilej, au fost detaliate afişele şi pliantele campaniei cu sfaturile preventive pe care le conţin şi cu numerele de telefon ale tuturor unităţilor de poliţie de pe litoral, unde turiştii pot apela în caz de necesitate.

Totodată, a fost prezentat și site-ul oficial al campaniei „www.infolitoral.mai.gov.ro”, care cuprinde informaţii utile despre misiunile lucrătorilor M.A.I. pe litoral, rezultatele obţinute de aceştia, informaţii de ultimă oră referitoare la evenimentele de impact pentru ordinea publică de pe litoral, precum și numere de telefon la care pot suna în situaţii de urgenţă, date de contact ale unităţilor de poliţie din staţiunile de pe litoral

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.