Jump to content
POLITISTI.ro

Părăsirea domiciliului unde locuieşte cu părinţii

Postare recomandată

Publicat

Bună ziua, în urmă cu o săptămână, eu si prietena mea (amandoi suntem majori) am decis sa ne mutăm împreună, avand si un copil împreună am decis ca este mai bine sa locuim împreună toți 3 ca sa nu simtă bebelușul lipsa mea. Prietena mea in momentul actual locuiește cu mama ei, cand ea a informat-o ca vrea sa se mute alături de mine cu copilașul nostru, mama ei incompetenta nu a comentat, dar a doua zi prietena mea când strângea bagajele a observat ca ii lipsesc cheile de la ușă iar cheile de rezerva lipseau și ele, din ziua respectiva, mama ei ii ține cu forța în casă, pe principiul ca ei o sa iasa cand vrea ea din casă, nu se numește sechestru? Mai ales ca e vorba de un minor? Prietena mea daca era singura si nu ma avea pe mine ar fii cedat psihic pana acum, cum ar trebuii sa procedam? Poliția poate sa ne ajute? Am înțeles ca nu se intervine in conflicte familiare, dar acesta e sechestru din punctul meu de vedere. 

Sper sa imi dați un răspuns, si sa pot reuși sa imi vad dinou familia. 

• Marius a modificat titlul în Părăsirea domiciliului unde locuieşte cu părinţii
  • 4 ani mai târziu...
Publicat

Buna ziua. Eu am 23 de ani si vreau sa ma mut inpreuna cu prietena mea (care are tot 23). Problema e ca ea face parte din comunitatea LGBT, iar ai mei nu sunt de acord cu acest lucru sub nici o forma. Vrem se ne mutam impreuna insa vreau sa stiu ce demersuri sunt necesare pt a preintampina situatia de genul: ai mei sa sune la politie si sa spuna ca sunt tinut cu forta de ea. Putem da amandoi anumite declaratii astfel incat sa fie totul in regula in cazul unei asemenea situatii? De asemenea, inteleg ca pot solicita ca adresa unde stam, sa nu fie cunoscuta de catre ai mei? Nu imi doresc sa o pun in pericol pe prietena mea. 

• Moderator
Publicat

Tu la 23 de ani, inca ai nevoie de aprobarea părinților sa pleci de acasă?

Muta-te linistit, nu e nevoie de nicio declarație. Ești major, ai capacitate deplina de exercițiu.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.