Jump to content
POLITISTI.ro

Cât timp durează investigaţia / ancheta poliţiei

Erika11

Recommended Posts

Buna Ziua!

Am problema urmatoare la inmatriculare auto.

Anul aceasta am cumparat o masina Mercedes Benz A 180, din judet.Vanzatorul nu a trebuit sa inmatriculeze fiindca dupa 20 de zile a vandut masina pe care propretarul anterior(dintr un alt judet) a schimbat cu una mai mare.

In momentul cand am ajuns la inmatriculare politistul mi a refuzat inmatricularea, si am primit raspunsul talonul nu este original,adica este o suspiciune ca nu este original.( hartia talonului nu este o hartie copiator, asa se vede ca una originala, asta mi a confirmat o persoana care se ocupa cu indosarierea pt inmatriculare auto))

Masina era doar 20 de zile la proprietarul de unde am cumparat,problema e la proprietarul anterior.

El ne a trimis o dovada unde se vede clar ca omul(proprietarul anterior) a pierdut actele sale (talonul,cardul bancar ) in 2017 si a primit una noua.(duplicat)

Dosarul acuma este la Politie de la data de 30 Martie 2020 unde se fac investigatii.A trebuit sa dau afirmatie de o luna acum.

Am mai sunat doamna la care am dat afirmatia, dar nu imi poate spune cat dureaza investigatia.

Intrebarea mea este cat poate sa dureaza investigatia?daca ati avut situatii similare?

Ce fel de solutii poate sa rezulta din aceasta problema?

Multumesc mult pt raspuns!

• Marius changed the title to Cât timp durează investigaţia / ancheta poliţiei
  • Moderator

Nu există un termen limită pentru finalizarea cercetărilor penale, legea nu prevede un astfel de termen.
Poliţia desfăşoară cercetările sub coordonarea unui procuror, până în momentul în care magistratul consideră că sunt suficiente date şi/sau probe. După, dosarul se înaintează de poliţie la parchet cu propunerile aferente, iar magistratul, în urma analizării dosarului, dispune în consecintă.

• 6 months later...

Acum cateva zile circulam pe centura orașului sunt 4 benzii se circula bara la bara eu urma sa fac stânga eram pe banda a doua de langa axul drumului am semnalizat stanga mașina de pe banda opusa oprind facandumi semn ca pot trece văzând că pe prima banda venea mașina man oprit cu botul masini pe prima banda moment an care sa produs accidentul  ne putând să ne înțelegem  am sunat la 112 a venit politia eu find vinovat de accident sa întocmit dosar penal intrebarea  este cat timp durează ancheta eu find angajat ca sofer accidentul doar cu daune materiale

Buna dimineata! Acum un an si ceva , mai exact in luna septembrie am avut un accident cu victima.Un domn mi-a intors in fata , ne-acordand prioritate. L-am lovit si din el am ricosat pe trotuar unde l-am daramat pe un domn.

Intrebarea mea este cum sau unde ma pot interesa de dosar sau ce este... Am un an si un pic de cand merg cu dovada si as vrea sa imi recuperez permisul.

Multumesc si sarbatori fericite!

Edited by fsiarazvan