Acum 2 zile mi-a fost suspendat permisul de conducere romanesc in italia plus o amenda de 1725 euro pe motiv ca nu aveam 120 de euro la mine pt plata unui sechestru administrativ .
Intrucat in 4 ani de conducere am primit doar o data o amenda pt parcare intr-o zona interzisa si aia anulata pt ca nu a fost vina mea as dori sa stiu daca in romania am dreptul de a conduce si daca da daca pot cere prefecturii din milano sa mi se inapoieze permisul intrucat trebuie sa ma intorc in tara.
Question
NEo22
Buna ziua,
Acum 2 zile mi-a fost suspendat permisul de conducere romanesc in italia plus o amenda de 1725 euro pe motiv ca nu aveam 120 de euro la mine pt plata unui sechestru administrativ .
Intrucat in 4 ani de conducere am primit doar o data o amenda pt parcare intr-o zona interzisa si aia anulata pt ca nu a fost vina mea as dori sa stiu daca in romania am dreptul de a conduce si daca da daca pot cere prefecturii din milano sa mi se inapoieze permisul intrucat trebuie sa ma intorc in tara.
Va multumesc.
Top Posters For This Question
6
3
3
3
Popular Days
Aug 13
8
Aug 16
3
Apr 15
3
May 26
3
Top Posters For This Question
Marius 6 posts
Xtrem 3 posts
NEo22 3 posts
cocolau 3 posts
Popular Days
Aug 13 2011
8 posts
Aug 16 2011
3 posts
Apr 15 2016
3 posts
May 26 2023
3 posts
Popular Posts
Xtrem
Suspendarea exercitării dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice dispusa este valabila doar pe teritoriul statului care a luat măsura . A se vedea Conventia de la Viena la care România a
Marius
Nu sunt de acord in privinta acestei afirmatii, intrucat in cazul statelor UE, majoritatea sanctiunilor la regimul rutier se recunosc pe baza de reciprocitate, daca sunt prevazute si in legislatia sta
CITADELA
1. Conform normelor europene, permisul de conducere retinut in statele UE se preda autoritatilor emitente (adica la SRPCIV de la locul de domiciliul si nu la Politia Rutiera), fie direct, fie prin int
45 answers to this question
Recommended Posts