Jump to content
POLITISTI.ro

Vanzare automobil cu suspendarea inmatricularii

Postare recomandată

Publicat

Buna seara!

Sunt rezident in Spania si conduc o masina achizitionata in leasing de la Impuls. Contractul de leasing a fost facut intre firma mea din Romania si societatea Impuls Leasing. Masina a implinit 2 ani in Aprilie 2019, luna in care trebuia mers la o statie pentru obtinerea ITP. M-am intors in Romania si am fost la o statie ITP in luna Februarie 2019, adica am facut itp cu 2 luni inainte. Apoi am mers cu masina in Spania pana acum 2 saptamani cand m-am trezit cu masina ridicata de catre politia spaniola. Mi s-a spus ca itp nu este valabila si eu le-am aratat talonul si foaia de la service...chitanta de 150 ron nu o mai am. Si acum urmeaza partea care ma intereseaza. Talonul si numerele de inmatriculare se afla in custodia politiei spaniole si am primit o dovada in acest sens. Practic, acum nu am itp si as vrea sa stiu cum pot proceda pentru a stinge leasingul si a trece masina pe numele firmei mele din Romania si apoi sa revand masina catre mine, persoana fizica, urmand sa o inmatriculez in Spania. Care ar fi solutia, avand in vedere ca masina are suspendata inmatricularea?

multumesc anticipat!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.