Popular Post GrigoreDolghin Posted August 12, 2011 Popular Post Share Posted August 12, 2011 Buna, dragii mei Ieri mergeam cu moto dinspre Braila spre Slobozia. La vreo 20 de km de Slobozia m-a prins o ploaie deasa. Drumul era prost si plin de gropi care s-au umplut cu apa. Eu mergeam incet (vreo 30km/ora). Am intrat cu roata din fata intr-o groapa mai adanca si m-am intins pe jos cat sunt de mare. Eu am o motocicleta mare si grea (Honda Deauville - un model de touring). A scapat relativ bine (un crash-bar indoit si niste zgarieturi pe stanga). Eu am cazut pe umar si mi-am rupt clavicula. In fata mea, la vreo 100 de metri, era o masina care tundea iarba de pe marginea soselei. Baietii aia au vazut moto cazuta si au venit sa ma ajute. Ei au sunat la 112 si dupa vreo 15-20 de minute a venit salvarea si imediat dupa, o masina de politie din Slobozia. Am fost testat cu etilotestul - 0.00 (eu nu beau niciodata alcool, in nici o imprejurare, asa ca nu a fost o supriza) si politistul, care s-a recomandat Moise, mi-a retinut talonul, permisul si asigurarea, si mi-a dat buletinul inapoi: "O sa va trebuiasca la spital". Am plecat cu salvarea. Domnul Moise a ramas cu motocicleta in mijlocul campului. Dupa vreo ora - o ora si jumatate, il vad ca apare la spital: "Sunteti bine?" Eu facusem deja radiografia si imi pusesera o orteza. Zic: da, sunt bine. El: Motocicleta am dus-o in curte la service-ul Dacia/Renault - o gasiti acolo. Dom'ne, da' grea e - ne-am chinuit 6 oameni sa o suim in duba. Deci omul a chemat duba si oameni si mi-a pus moto la adapost. Zice: eu plec acum, dar revin. Mi-a dat numarul lui de telefon ca sa-l sun cand termin. Pe la 1:30 il sun: Domnu' Moise, eu am terminat aici. El: eu sunt intr-un filtru acum, dar la 2 ma inlocuieste un coleg asa ca va rog sa ma asteptati la spital. Il astept, vine omul, ma suie in masina (eu eram impuscat intr-o aripa si mi-era cam greu sa ma misc - el avea grija sa-mi ridice geaca pe umarul lovit, ca tot aluneca) si ma duce la politie. Facem schita accidentului, procesul verbal de constatare (sau cum se numeste el), imi da autorizatia de reparatie si apoi ma suie in masina sa ma duca la service. Pe drum am vorbit despre una alta, inclusiv despre moto-politistul brailean cu accidentul din Constanta, el era revoltat ca toata lumea le cere dar sistemul nu le da mai nimic (citez: "uite-te si tu - e a doua masina pe care o schimb fiindca n-au benzina" - intr-adevar, indicatorul de la benzina era aprins), pe urma mi-a zis, legat de cazatura mea - "Sa stiti ca suntem mai fragili decat vrem sa credem") si, una peste alta, m-am simtit tratat cu respect, pe el l-am perceput ca pe un frate mai mare care are grija de mine. Ah, si sa nu uit - mi-a dat doar avertisment. Pai cum sa nu fii recunoscator unui astfel de om? Moise - lucreaza la Politia Slobozia. Respect Dupa ce am terminat cu toate treburile, moto era intr-o duba, plecata spre Bucuresti, eu in masina unui prieten, stateam la bariera la Drajna. L-am sunat si i-am zis: Domnule Moise, am sunat ca sa va multumesc inca o data pentru eforturi si pentru tot ce-ati facut pentru mine. El: Pai pentru oameni care merita, e normal sa faci tot ce poti. Si cand mai aveti drum prin Slobozia dati-mi un telefon, poate bem o bere impreuna. Sa dea naiba, cu prima ocazie cand mai ajung il sun 28 Link to comment
Moderator Marius Posted August 12, 2011 Moderator Share Posted August 12, 2011 Multă sănătate Grigore! Link to comment
GrigoreDolghin Posted August 12, 2011 Author Share Posted August 12, 2011 Multumesc, Marius - eu sunt bine, dupa cum vezi. Sunt programator si pentru ca pot sa scriu la tastatura, sunt la servici Link to comment
Moderator Catalin Posted August 12, 2011 Moderator Share Posted August 12, 2011 Imi pare rau pentru accidentul tau. Si iti doresc o recuperare cat mai usoara si rapida. Referitor la colegul nostru, nu pot sa spun decat ca sunt mandru sa am un asa coleg. 1 Link to comment
GrigoreDolghin Posted August 12, 2011 Author Share Posted August 12, 2011 Sunt curios sa stiu daca este cineva din Slobozia inregistrat pe forumul acesta Link to comment
Moderator Marius Posted August 12, 2011 Moderator Share Posted August 12, 2011 Pe http://www.politisti.ro/membermap/ nu e niciunul. Link to comment
Kayne Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 insanatosire rapida Grigore! ai scapat si tu si vaca ieftin... apropo, de ce ti'a dat avertisment totusi? ma bucur si eu ca mai sunt date si exemple pozitive de oameni ai legii... jos palaria... Marius, off topic, tare chestia cu member map, nu stiam de ea.. cum pot sa imi pun si eu locatia corecta? merci! Link to comment
benkb Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Tot respectu' pentru domnul Moise! Asta da politist! Link to comment
MarianM Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Tot respectu' pentru domnul Moise! Asta da politist! Subscriu! Link to comment
Rusy Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Insanatosire grabnica, sper ca multi ca tine sa-ti urmeze exemplul referitor la posturi, chiar daca nu au trecut prin situatii asa grave. Link to comment
Dau Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Din pacate nu sunt multi care "aud" intamplarile astea. Felicitari domnului Moise pentru atitudinea sa. Link to comment
GrigoreDolghin Posted August 12, 2011 Author Share Posted August 12, 2011 (edited) @Kayne: Pentru ca in mod normal se dau puncte de amenda si puncte pe permis. Daca se lasa cu victime se deschide dosar penal chiar daca victima este conducatorul auto. In aceeasi ordine de idei o sa va rog sa cititi articolul de mai jos, din care sper sa rezulte faptul ca mie imi plac politistii si le port un respect deosebit: http://www.grigore.dolghin.ro/2011/03/dobitocul-de-serviciu-nr-2-senatorul-pd-l-florian-staicu/ Edited August 12, 2011 by GrigoreDolghin 4 Link to comment
Moderator CITADELA Posted August 13, 2011 Moderator Share Posted August 13, 2011 si daca tot vrei sa-i multumesti, trimite un email si pe adresa IGPRului, poate cineva se sesizeaza ca nu suntem toti niste "betivi", asa cum imi imagineaza "unii". succes pe drumurile patriei ! 5 Link to comment
GrigoreDolghin Posted August 14, 2011 Author Share Posted August 14, 2011 (edited) Foarte buna idee. Am trimis urmatorul text folosind formularul de contact (mesajul ajunge la Relatii cu Publicul. O adresa directa de mail n-am gasit, din pacate): ====================== Buna ziua. As vrea sa va rog sa transmiteti multumirile mele domnului politist Moise, de la Politia Slobozia, pentru modul profesionist cu care si-a facut datoria (si mai mult decat atat) in ziua de joi, 11.08.2011, cand am fost implicat intr-un incident cu motocicleta pe DN 21, intre localitatile Iazu si Slobozia Noua. O descriere completa poate fi citita aici: Va multumesc. ====================== Din pacate n-am putut sa-ti dau un vot verde ("You have reached your quota of positive votes for today"). Se pare ca n-am dreptul de a vota; nu-i nimic - considera ca ti-am dat un vot verde din toata inima Edited August 14, 2011 by GrigoreDolghin 7 Link to comment
minutzu Posted August 16, 2011 Share Posted August 16, 2011 Bravo ţie şi colegului. Tratând cu respect poliţiştii vei fii tratat la rândul tău cu respect de către ei. Ar trebui ca tot românul să înveţe lecţia asta şi ar fii mult mai bine în ţara asta inclusiv pe şosele. Însănătoşire grabnică şi asfalt uscat de la un confrate motociclist. Link to comment
alexandronic Posted August 16, 2011 Share Posted August 16, 2011 Insanatosire grabnica, domnule Dolghin, imi pare sincer rau pentru ceea ce vi s-a intamplat. Si respect domnului Moise , pentru ajutorul acordat! Dar era si normal sa procedeze asa, dumnealui, deoarece aceasta este imaginea adevarata a politiei, dupa parerea mea! ( nu ce zice lumea ca politia face abuz sau nu mai stiu ce ). Ar trebui sa postati aceasta intamplare undeva unde sa poata vedea toata lumea, pe internet. Parintii a majoritatea rauvoitorilor, cunosc faptul ca fiul / fica fac lucruri ilegale si apoi se intreaba de ce sunt retinuti sau arestati de catre politie HA!!!... Si pe deasupra mai vin si cu vorbe grele la adresa politistilor, ca tot ei sunt de vina . Bravo inca o data! Link to comment
Moderator Catalin Posted August 16, 2011 Moderator Share Posted August 16, 2011 Aici poate sa vada toata lumea, nu exista restrictii sau vreun impediment ... asa poti fi linistit in aceasta privinta. Link to comment
alexandronic Posted August 16, 2011 Share Posted August 16, 2011 (edited) Aici poate sa vada toata lumea, nu exista restrictii sau vreun impediment ... asa poti fi linistit in aceasta privinta. Aveti dreptate, domnule Catalin , dar ma gandeam ca nu toata lumea stie de forum... Pot face niste reclama ( pun link-ul pe Yahoo! Messenger, la status si pe Facebook, pe perete ). Astept permisiunea din partea domnului administrator. Merita cunoscut acest forum! Edited August 16, 2011 by alexandronic Link to comment
GrigoreDolghin Posted August 16, 2011 Author Share Posted August 16, 2011 Eh, tinerete, tinerete ... Nu e cazul - las-o asa Link to comment
alexandronic Posted August 16, 2011 Share Posted August 16, 2011 Eh!... Am glumit si eu domnule Dolghin ! Oricum nu ma refeream la reclama la ce ati scris dumneavoastra ci la forum! Dar totusi... Nu ma bag Link to comment
Recommended Posts