Jump to content
POLITISTI.ro

Povestea unui motociclist despre un politist din Slobozia

GrigoreDolghin

Recommended Posts

• Moderator

Imi pare rau pentru accidentul tau. Si iti doresc o recuperare cat mai usoara si rapida.

Referitor la colegul nostru, nu pot sa spun decat ca sunt mandru sa am un asa coleg.

• Upvote 1

insanatosire rapida Grigore! ai scapat si tu si vaca ieftin... :) apropo, de ce ti'a dat avertisment totusi? ma bucur si eu ca mai sunt date si exemple pozitive de oameni ai legii... jos palaria...

Marius, off topic, tare chestia cu member map, nu stiam de ea.. cum pot sa imi pun si eu locatia corecta? merci!

Insanatosire grabnica, sper ca multi ca tine sa-ti urmeze exemplul referitor la posturi, chiar daca nu au trecut prin situatii asa grave.

@Kayne: Pentru ca in mod normal se dau puncte de amenda si puncte pe permis. Daca se lasa cu victime se deschide dosar penal chiar daca victima este conducatorul auto.

In aceeasi ordine de idei o sa va rog sa cititi articolul de mai jos, din care sper sa rezulte faptul ca mie imi plac politistii si le port un respect deosebit:

http://www.grigore.dolghin.ro/2011/03/dobitocul-de-serviciu-nr-2-senatorul-pd-l-florian-staicu/

Edited by GrigoreDolghin
  • Upvote 4
  • Moderator

si daca tot vrei sa-i multumesti, trimite un email si pe adresa IGPRului, poate cineva se sesizeaza ca nu suntem toti niste "betivi", asa cum imi imagineaza "unii". succes pe drumurile patriei !

• Upvote 5

Foarte buna idee. Am trimis urmatorul text folosind formularul de contact (mesajul ajunge la Relatii cu Publicul. O adresa directa de mail n-am gasit, din pacate):

======================

Buna ziua. As vrea sa va rog sa transmiteti multumirile mele domnului politist Moise, de la Politia Slobozia, pentru modul profesionist cu care si-a facut datoria (si mai mult decat atat) in ziua de joi, 11.08.2011, cand am fost implicat intr-un incident cu motocicleta pe DN 21, intre localitatile Iazu si Slobozia Noua.

O descriere completa poate fi citita aici:

Va multumesc.

======================

Din pacate n-am putut sa-ti dau un vot verde ("You have reached your quota of positive votes for today"). Se pare ca n-am dreptul de a vota; nu-i nimic - considera ca ti-am dat un vot verde din toata inima ;)

Edited by GrigoreDolghin
  • Upvote 7

Bravo ţie şi colegului. Tratând cu respect poliţiştii vei fii tratat la rândul tău cu respect de către ei. Ar trebui ca tot românul să înveţe lecţia asta şi ar fii mult mai bine în ţara asta inclusiv pe şosele.

Însănătoşire grabnică şi asfalt uscat de la un confrate motociclist.

Insanatosire grabnica, domnule Dolghin, imi pare sincer rau pentru ceea ce vi s-a intamplat. Si respect domnului Moise :emo-yessir: , pentru ajutorul acordat! Dar era si normal sa procedeze asa, dumnealui, deoarece aceasta este imaginea adevarata a politiei, dupa parerea mea! ( nu ce zice lumea ca politia face abuz sau nu mai stiu ce ). Ar trebui sa postati aceasta intamplare undeva unde sa poata vedea toata lumea, pe internet. Parintii a majoritatea rauvoitorilor, cunosc faptul ca fiul / fica fac lucruri ilegale si apoi se intreaba de ce sunt retinuti sau arestati de catre politie :o:huh: HA!!!... Si pe deasupra mai vin si cu vorbe grele la adresa politistilor, ca tot ei sunt de vina :lol: . Bravo inca o data! ^_^

Aici poate sa vada toata lumea, nu exista restrictii sau vreun impediment ... asa poti fi linistit in aceasta privinta.

Aveti dreptate, domnule Catalin :emo-yessir: , dar ma gandeam ca nu toata lumea stie de forum... Pot face niste reclama ( pun link-ul pe Yahoo! Messenger, la status si pe Facebook, pe perete :hmmmt: ). Astept permisiunea din partea domnului administrator. ^_^ Merita cunoscut acest forum!

Edited by alexandronic