Jump to content
POLITISTI.ro

Povestea unui motociclist despre un politist din Slobozia


GrigoreDolghin

Recommended Posts

  • Moderator

Imi pare rau pentru accidentul tau. Si iti doresc o recuperare cat mai usoara si rapida.

Referitor la colegul nostru, nu pot sa spun decat ca sunt mandru sa am un asa coleg.

  • Upvote 1
Link to comment

insanatosire rapida Grigore! ai scapat si tu si vaca ieftin... :) apropo, de ce ti'a dat avertisment totusi? ma bucur si eu ca mai sunt date si exemple pozitive de oameni ai legii... jos palaria...

Marius, off topic, tare chestia cu member map, nu stiam de ea.. cum pot sa imi pun si eu locatia corecta? merci!

Link to comment

Insanatosire grabnica, sper ca multi ca tine sa-ti urmeze exemplul referitor la posturi, chiar daca nu au trecut prin situatii asa grave.

Link to comment

@Kayne: Pentru ca in mod normal se dau puncte de amenda si puncte pe permis. Daca se lasa cu victime se deschide dosar penal chiar daca victima este conducatorul auto.

In aceeasi ordine de idei o sa va rog sa cititi articolul de mai jos, din care sper sa rezulte faptul ca mie imi plac politistii si le port un respect deosebit:

http://www.grigore.dolghin.ro/2011/03/dobitocul-de-serviciu-nr-2-senatorul-pd-l-florian-staicu/

Edited by GrigoreDolghin
  • Upvote 4
Link to comment

Bravo ţie şi colegului. Tratând cu respect poliţiştii vei fii tratat la rândul tău cu respect de către ei. Ar trebui ca tot românul să înveţe lecţia asta şi ar fii mult mai bine în ţara asta inclusiv pe şosele.

Însănătoşire grabnică şi asfalt uscat de la un confrate motociclist.

Link to comment

Insanatosire grabnica, domnule Dolghin, imi pare sincer rau pentru ceea ce vi s-a intamplat. Si respect domnului Moise :emo-yessir: , pentru ajutorul acordat! Dar era si normal sa procedeze asa, dumnealui, deoarece aceasta este imaginea adevarata a politiei, dupa parerea mea! ( nu ce zice lumea ca politia face abuz sau nu mai stiu ce ). Ar trebui sa postati aceasta intamplare undeva unde sa poata vedea toata lumea, pe internet. Parintii a majoritatea rauvoitorilor, cunosc faptul ca fiul / fica fac lucruri ilegale si apoi se intreaba de ce sunt retinuti sau arestati de catre politie :o:huh: HA!!!... Si pe deasupra mai vin si cu vorbe grele la adresa politistilor, ca tot ei sunt de vina :lol: . Bravo inca o data! ^_^

Link to comment

Aici poate sa vada toata lumea, nu exista restrictii sau vreun impediment ... asa poti fi linistit in aceasta privinta.

Aveti dreptate, domnule Catalin :emo-yessir: , dar ma gandeam ca nu toata lumea stie de forum... Pot face niste reclama ( pun link-ul pe Yahoo! Messenger, la status si pe Facebook, pe perete :hmmmt: ). Astept permisiunea din partea domnului administrator. ^_^ Merita cunoscut acest forum!

Edited by alexandronic
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.