Jump to content
POLITISTI.ro

Cum afli dacă o persoana este căutată de poliție

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua. 
Am îndoieli in privința unei persoane care se poarta ciudat și as vrea sa știu cum pot afla dacă este căutată de poliție. Peroana respectiva este “iubitul” cumnații mele. S-au cunoscut pe internet acum 4 ani, ea era in Anglia in acel moment.A convins-o sa facă împrumut bancar aici,a împrumutat bani și de la soacra mea, iar acum sunt cu toții in România iar el sta in casa soacrei mele de 2 ani jumătate. El nu iese din casa absolut deloc, și tot le amăgește ca are de primit bani din Spania, ba ca ii trimite bani “contabilul” dar pana in momentul de fata,nimic. Doar vorbe. Eu și soțul suntem in Anglia și nu știm ce sa facem sa aflam adevarul. Va mulțumim.

• Moderator
Publicat

Astfel de date nu se comunică publicului, dar dacă dvs. aveți suspiciuni întemeiate și considerați că e necesar, puteți depune o petiție la poliție. Petiția poate fi depusă și în format electronic prin intermediul poștei electronice.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.