Jump to content
POLITISTI.ro

Cum afli dacă o persoana este căutată de poliție


Marguta

Recommended Posts

Buna ziua. 
Am îndoieli in privința unei persoane care se poarta ciudat și as vrea sa știu cum pot afla dacă este căutată de poliție. Peroana respectiva este “iubitul” cumnații mele. S-au cunoscut pe internet acum 4 ani, ea era in Anglia in acel moment.A convins-o sa facă împrumut bancar aici,a împrumutat bani și de la soacra mea, iar acum sunt cu toții in România iar el sta in casa soacrei mele de 2 ani jumătate. El nu iese din casa absolut deloc, și tot le amăgește ca are de primit bani din Spania, ba ca ii trimite bani “contabilul” dar pana in momentul de fata,nimic. Doar vorbe. Eu și soțul suntem in Anglia și nu știm ce sa facem sa aflam adevarul. Va mulțumim.

Link to comment
  • Moderator

Astfel de date nu se comunică publicului, dar dacă dvs. aveți suspiciuni întemeiate și considerați că e necesar, puteți depune o petiție la poliție. Petiția poate fi depusă și în format electronic prin intermediul poștei electronice.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.