Jump to content
POLITISTI.ro

Solicitări pentru confirmarea contului de membru

Postare recomandată

• Membru
Publicat

Buna ziua, am asociat adresa de webmail.politiaromana.ro. Va rog sa-mi acordați accesul în secțiunea dedicată polițiștilor. Multumesc!

• Membru
Publicat

Buna ziua, am asociat adresa de mail. Va rog sa-mi acordați accesul in zona dedicată polițiștilor, mulțumesc! 

• Membru
Publicat

Salut! Am asociat adresa de webmail.politiaromana.ro. Va rog sa-mi acordați accesul în secțiunea dedicată polițiștilor. Multumesc!

• Membru
Publicat

Salut. Am asociat adresa de mail politiaromana.ro. Vă rog să-mi acordati accesul la sectiunea dedicată. Multumesc

• Membru
Publicat

Buna ziua, am asociat adresa de webmail.politiaromana.ro. Rog sa-mi acordați accesul în secțiunea dedicată polițiștilor. Multumesc!

• Membru
Publicat

Salut! Am asociat adresa de webmail.politiaromana.ro. Va rog sa-mi acordați accesul în secțiunea dedicată polițiștilor. Multumesc!

• Membru
Publicat

Buna ziua, am asociat adresa de email, va rog sa-mi acordati accesul in sectiunea dedicata politistilor.

Multumesc !

Publicat

Salutare!

Am asociat adresa de webmail.politiaromana.ro. Va rog sa-mi acordați accesul în secțiunea dedicată polițiștilor. Multumesc!

• Displace 1
  • Membru
Publicat

Stima, am asociat si eu adresa de mail și aș dori să mă sprijiniți cu accesul în secțiunea pentru polițiști. Mulțumesc!

Stima, am asociat si eu adresa de mail și aș dori să mă sprijiniți cu accesul în secțiunea pentru polițiști. Mulțumesc!

Publicat

Buna ziua! Am asociat contul de e-mail de serviciu si doresc confirmare. Multumesc

• Membru
Publicat

Vă salut! Am ascociat adresa de mail. Va rog sa imi aprobati accesul la sectiunea privata a polițiștilor. Va mulțumesc!

Publicat (modificat)

Vă salut! Am asociat adresa de mail. Va rog sa imi acordati accesul la sectiunea privata a polițiștilor. Va mulțumesc!

Modificat de pernutealex
  • Membru
Publicat

Buna ziua! Si eu am asociat adresa de mail. Va rog sa ma ajutati si pe mine

• Membru
Publicat

Am asociat contului meu de utilizator adresa de e-mail oficială de serviciu. Vă rog sa-mi dați acces în secțiunea privată. Vă mulțumesc!

• Membru
Publicat

Am asociat adresa de serviciu la cont, pot reprimi acces in zona privata? 

Va multumesc!

• Membru
Publicat

Buna! Va rog sa imi aprobati calitatea de membru, am asociat emailul de serviciu. Multumesc.

• Membru
Publicat

Am asociat adresa de e-mai oficială contului de membru.

Vă mulțumesc anticipat pentru reconfirmare!

• Membru
Publicat

Buna ziua! Am asociat adresa de e mail de serviciu! Va rog sa mi confirmati calitatea de mebru oficial. Multumesc!

Publicat

Bună seara

Am asociat adresa de email. Rog să confirmați pentru a avea acces la rubrica destinată polițiștilor.

Mulțumesc!

Publicat

Buna ziua! Am asociat adresa de e mail de serviciu! Va rog sa mi confirmati calitatea de mebru oficial. Multumesc!

Publicat

Pe data de 4 iulie am postat un mesaj de solicitare a contulul de membru. Azi e 7 si inca nu am acces. Mai e serios forumul asta ? Pe bune. Am plecat !

• Membru
Publicat

Buna ziua, am asociat adresa de email, va rog sa-mi acordati accesul in sectiunea dedicata politistilor.

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

@ccclyon, daca esti politisti, iti faci adresa de webmail.politiaromana.ro si ai acces in sectiunea privatam dupa ce confirmi contul cu noua adresa de mail. Daca nu te descurci sa iti faci adresa, da-mi mesaj si te ajut eu. 

@cyprusboy89, adminii au si alte activitati, sunt oameni. Asteapta sa faca verificarile si o sa primesti acces in cazul in care esti indreptatit sa il primesti. Sunt convins ca daca sunt probleme  in ceea ce priveste contul, iti vor comunica ei asta.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.