Jump to content
POLITISTI.ro

Solicitări pentru confirmarea contului de membru

Postare recomandată

• Membru
Publicat

Buna ziua,

Am asociat emailul de serviciu contului, rog confirmare.

Cu respect!

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Va salut ! Am asociat adresa de email de la locul de munca la contul siteului. Aștept aprobare

• Membru
Publicat (modificat)

xxxxxxxxx@xxxxxxxx.ro

Modificat de Marius
Eliminare date personale
  • Membru
Publicat

Buna, am asociat si eu adresa de mail și acces în secțiunea pentru polițiști. Mulțumesc!

• Membru
Publicat

am asociat si confirmat adresa de mail de serviciu, va rog sa imi acordati accesul la sectiunea pentru politisti.

multumesc anticipat.

• Membru
Publicat

Salut, am asociat si eu adresa de mail și aș dori să mă sprijiniți cu accesul în secțiunea pentru polițiști. Mulțumesc!

• Membru
Publicat

Salutare, am asociat contului adresa de e-mail de serviciu, daca se poate să primesc acces la aria rezervată doar polițiștilor. Multumesc frumos pentru ajutor.

• Membru
Publicat

Buna seara! Am asociat si eu adresa oficiala de e-mail pentru a obtine calitatea de membru. Multumesc anticipat!

Buna seara! Am asociat adresa de e-mail contului si doresc sa primesc acces in aria destinata politistilor. Multumesc!

• Membru
Publicat

Salutare, am asociat contului adresa de e-mail de serviciu, daca se poate să primesc acces la aria rezervată doar polițiștilor. Multumesc frumos pentru ajutor!

• Membru
Publicat

Buna ziua!

Am asociat contului adresa de e-mail de serviciu și doresc sa primesc acces in aria destinata politistilor. Multumesc!

• Membru
Publicat

Salutare,

Am asociat adresa de email de serviciu. Aștept confirmarea. Mulțam!

• Membru
Publicat (modificat)

Salut, doresc si eu confirmarea contului cu mail ul ******@**politiaromana.ro

Modificat de Marius
Eliminare date cu caracter personal
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Buna seara.  Am efectuat modificarea adresei de email. Doresc confirmarea. Multumesc!

• 2 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Buna. Am asociat contului adresa de email de serviciu. Solicit acces la aria rezervata politistilor. Multumesc.

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.