Jump to content
POLITISTI.ro

Solicitări pentru confirmarea contului de membru

Administrator

Recommended Posts

• Member

Buna ziua. Am asociat adresa de mail, rog confirmarea contului de membru! Mulțumesc! 😀

• 3 weeks later...
  • Member

Buna ziua,

Am asociat adresa de mail, rog confirmarea contului de membru!

Mulțumesc! 

• 4 weeks later...
  • Member

Salut, am asociat și eu adresa de mail, rog confirmarea contului de membru, mulțumesc! 

• 2 weeks later...
  • Member

Să trăiți, solicit confirmarea contului de membru

Salut ! Am avut anterior un cont de membru dar am uitat credentialele, acum nu pot asocia adresa de email  * .  * @ ** .politiaromana.ro deoarece este asociata altui cont... daca ma poate ajuta vreun admin..🙏

• Member

Buna ziua,

Am asociat adresa de mail, rog confirmarea contului de membru!

Mulțumesc!

• 3 weeks later...
  • Member

Buna ziua!

Am asociat contului adresa de mail oficiala, rog confirmarea contului de membru.

Mulțumesc!

• 2 weeks later...
  • Member

Va rog sa îmi acordati acces în aria dedicata politistilor.Am asociat adresa de email de pe webmail.politiaromana.ro

Mulțumesc!

• Member

Buna ziua, am asociat adresa de e-mail de serviciu contului politisti.ro, va rog sa imi acordati acces la aria rezervata exclusiv politistilor. Multumesc!

• Member

Buna ziua, am asociat adresa de e-mail de serviciu contului politisti.ro, va rog sa imi acordati acces la aria rezervata exclusiv politistilor. Multumesc!

• Active member

Salut, am asociat si eu adresa de mail și aș dori să mă sprijiniți cu accesul în secțiunea pentru polițiști. Mulțumesc!

• Member
Posted (edited)

xxxx.xxxx@xx.politiaromana.ro am asociat adresa de e-mai oficială contului de membru, va rog sa imi acordati acces la aria rezervata exclusiv politistilor. Multumesc!

Edited by Marius
Eliminare date cu caracter personal
  • Member

salutare! am asociat adresa de e-mail .........@politiaromana.ro in contul de membru, va rog sa imi acordati acces la aria rezervata exclusiv politistilor. Multumesc anticipat

!

• Member
Posted (edited)

xxxxxxxxxxx@xx.politiaromana.ro este adresa de webmail. Va rog să-mi aprobați calitatea de membru confirmat. 

Edited by Marius
Eliminare date cu caracter personal.
  • Moderator

NU este necesar şi nici indicat să postaţi adresa de e-mail. E suficient dacă solicitaţi confirmarea.

• Upvote 2
  • Member

Bună ziua!

Am asociat adresa de mail, vă rog să-mi acordați acces la secțiunea privată. Mulțumesc!

• Active member

Salut, am asociat si eu adresa de mail și aș dori să mă sprijiniți cu accesul în secțiunea pentru polițiști. Mulțumesc!