Jump to content
POLITISTI.ro

Ordin de protectie impotriva arestatului la domiciliu


Recommended Posts

Asi vrea sa stiu daca a emis cineva ordin de protectie provizoriu impotriva unui arestat la domiciliu, care ar fi calea legala cea mai potrivita? Presupunem că se impune emiterea ordinului dar persoana vatamata nu vrea sa depuna plangere (se impaca ), din diverse motive. Inca nu am intalnit speta  iar opiniile sunt diverse fapt pentru care vreau sa stiu ceva din practica judiciara si anume ce faci cu agresorul?

  • Like 2
  • Upvote 1
Link to comment
  • Member

Nu inteleg cum subzista starea de temere sau de “risc” in cazul persoanei vatamate din moment ce isi retrage plangerea prealabila. 

Eu unul as sesiza lucratorul care se ocupa de supravegherea respectarii obligatiilor impuse prin masura arestului la domiciliu care la randul lui va sesiza, in functie de faza procesuala, parchetul, judecatorul de camera preliminara sau instanta de judecata.
 

 

Link to comment

, BGeorge este la impacare nu la retragere . Cu toate acestea ordinul se poate emite impotriva vointei persoanei vatamate. Stii tu ca s-a impacat de frica si ca ala e nebun si ca sa nu o omoare emiti ordinul. Intrebarea este ce faci in acel moment cu agresorul, pana la sesizarea organului care a dispus masura.

Link to comment
  • Member

Am auzit ca intr-un caz similar, partea vatamata a finantat constructia unui perete din rigips in interiorul locuintei, transformand-o intr-un fel de duplex. In acest fel, cei doi nu se intalneau aproape deloc in interiorul locuintei, fiecare folosind o iesire diferita.

Nu stiu cat este de real, dar mi se pare ilar.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.