Jump to content
POLITISTI.ro

De ce mi-a iesit alcool in aerul expirat?

Cristi1996

Recommended Posts

Buna ziua. Aseară,în timp ce mergeam spre casă am fost oprit de un echipaj de poliție,le-am dat actele,apoi m-au întrebat dacă am consumat alcool,am spus ca nu .Mi-au pus fiola si a iesit 0,04. Mi-au suspendat permisul pe o perioadă de 90 de zile si mi-au dat amenda. Le-am spus că vreau sa fac si testul de sange,deoare ce nu am consumat deloc alcool in ultimele zile...L-am facut,acum voi astepta rezultatul,oare in cat timp o sa vina? Si de ce mi-a iesit alcool daca nu am consumat? Eu nu ma urc niciodata la volan nici macar daca gust. Ce este de facut in situația asta?

în urmă cu 19 ore, Cristi a scris:

alcool

Dacă aș fi consumat de ce as mai fi pus intrebarea respectiva? Am băut un pahar de vin fiert Marți la ora 4,sa dus si mama lui pana joi la 00:30 😂😂

Edited by Cristi1996

Am patit exact acelasi lucru astazi 21.12.2019! Mergeam spre munca de dimineata iar la un simplu control de rutina mi-a iesit 0,03 alcoolemie in aerul expirat. Nu am consumat alcool de 1 luna de zile nici un strop!  Nu am mancat salata cu otet, nu imi plac muraturile de nici un fel tot din cauza otetului!Explicatia: Apa de gura pe care o folosesc a scos acest rezultat desi scrie clar in prospect ca nu contine deloc alcool. Am fost la spital cu domnii politisti sa imi recolteze probe de sange din proprie initiativa pentru a imi recupera permisul... Este foarte aiurea ca sunt pus pe drumuri dintr-un asemenea motiv.

Edited by MagicMike22
Am omis ceva sa adaug
  • 2 weeks later...

Voi fi scurt! Înainte să ies din casă m-am spălat pe dinți dupa 16 minute, am fost tras pe dreapta de domnii polițiști de la rutieră, suflat în etilotest și, surpriză 0.05 g/l mi-a fost reținut permisul 90 de zile + amendă, am insistat pentru recoltare de sange știind că n-am consumat alcool. Problema este următoarea, am nevoie de permis si trebuie sa-mi plătesc singur rezultatul probelor de sânge, așteptând dupa poliție, trece anul practic si teoretic suntem in 31.12.2019. Acum pentru cei cu alcoolemia sub 0.10 poliția ar trebui să-și plătească prostia urgent și, să restituie permisul în termen de 15 zile . Nu sunt niște mituri, cosumul de oțet, apa de gură, spălatul pe dinți ies în etilotest 0.05 - 0.01. Așa că nu vă mai spălați pe dinți, rămâneți cu gura împutită când sunteți la volan, și suflați-le în nas.

• 7 months later...

Bună ziua      ieri  ma oprit poliția pentru un control     a verficat actele tot au fost in regulă      doar ca la    echilotest   a iesit 0.04 alcol in aerul expirat      pentru care domnul polițist a vrut sa imi suspende  permisu pe 90 de zile    

Eu l-am întrebat de ce asa de mult    nu mia raspuns    fapt pentru care am cerut probă de sânge     și acum aștept să iasă rezultatul 

Întrebările  mea pentru dumneavoastră sunt   

A procedat corect sau a făcut putin  abuz?

Si  in cat timp iese rezultatul daca il plătesc la I.M.L ?   

Edited by George0289