Jump to content
POLITISTI.ro

Furtul săvârşit într-o relaţie de concubinaj


andrei1406

Recommended Posts

Buna ziua,

 

Sper sa gasesc aici un raspuns care sa ma ajute...

Timp de 1 an si 6 luni am avut o relatie de concubinaj cu iubita. In acest timp m-am mutat la ea, in casa ei, dobandita dinainte sa ne cunoastem. In acest timp si-a platit toate datoriile fara nicio problema (rata la casa, utilitati) si cand erau nevoie de mai multi bani, ajutam si eu la mancare, motorina pentru masina si altele. Pe langa acestea, au fost achizitionate din banii mei si alte bunuri in casa, fara ca eu sa fiu trecut in actele bunurilor, pentru ca am avut incredere in persoana respectiva. Acum 2 zile ea a fost nemultumita de diferite probleme. In special pentru faptul ca am plecat sa ma tund fara sa invit si pe ea. In momentul in care am intrebat-o daca vine, a refuzat si pentru ca nu era prima discutie absurda, am inceput sa injur si am plecat. Cand m-am intors, domnisoara a spus ca sa imi iau toate lucrurile din casa, iar eu am fost de acord, fara sa am nimic de zis. Nu era prima oara cand faceam acest lucru, iar ea a venit de fiecare data la mine si a insistat sa ne impacam. 

 

Marea problema este ca de data asta, aveam in casa o suma de bani pe care fosta nu vrea sa recunoasca ca erau in casa. Banii provin din vanzarea masinii mele. Inainte de aceasta am avut o conversatie telefonica si o conversatie pe Whastapp in care imi facea socoteala la bani pentru tot timpul pe care l-am petrecut in acea acasa, de la rata la banca pana la utilitati. Ba chiar spunand "ai atatia bani aici, mai trebuie sa vii cu diferenta".

 

Intrebarea mea este daca pot reclama o astfel de actiune si daca da, in ce fel.

 

Multumesc!

Link to comment
  • Marius changed the title to Furtul săvârşit într-o relaţie de concubinaj

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.