Jump to content
POLITISTI.ro

Examen bacalaureat nepromovat.

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Va salut!

Am si eu o nelamurire si sper ca ma puteti ajuta: Anul acesta am picat la examenul de bacalaureat la o materie si vreau sa promovez la anul. Am inteles ca dosarele de recrutare se pot depune la IPJ pana la data de 25 mai. As putea sa aduc diploma de bac dupa data de 25 mai tinand cont ca examenul de bacalaureat va avea loc intre data de 25 mai si admiterea la academia de politie?  Stiu ca ma veti intreba cum de am pretentia sa intru la academia de politie cand eu nu am promovat examenul de bacalaureat, dar este o poveste lunga pe care nu intereseaza pe nimeni. 

Va multumesc anticipat!

Modificat de phexon
  • 1 lună mai târziu...
  • Membru
Publicat

Urmareste regulamentul privind admiterea. Acolo aflii ce trebuie sa contina dosarul in momentul finalizarii acestuia.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.