Jump to content
POLITISTI.ro

Se încadrează la vătămare corporală?


AlexCT

Recommended Posts

Salut,locuiesc in constanța și astăzi ajung acasă și imi parchez mașina, din spatele meu vine o doamnă care mă claxonează insistent să imi mut mașina, sub pretextul că ea este directoarea grădiniței de vizavii și că ea lucrează acolo și că are nevoie de locul respectiv. Am incercat să ii explic doamnei că și eu locuiesc aici și că mi-am parcat mașina in fața casei și că dacă ea ar fi ajuns inaintea mea eu nu o dădeam la oparte să imi parchez eu mașina acolo pentru că niciunul din noi nu deținem locul respectiv. Ea a devenit recalcitrantă pentru că nu am făcut cum a vrut ea și m-a amenințat că imi blochează mașina exact ce a și făcut, m-am pus in dreptul mașinii mele să nu o blocheze și să văd până unde poate duce treaba asta și ea efectiv s-a urcat pe mine cu mașina, provocându-mi o zgârietură pe picior.

Intrebarea mea este, se incadrează la vătămare corporală?, rezolv ceva dacă merg la poliție?

 

Link to comment
  • Catalin changed the title to Se încadrează la vătămare corporală?
  • Moderator

Calea legală este să mergi la laboratorul de medicină legală şi să soliciţi eliberarea unui certificat medico-legal. Dacă medicul legist constată prin acel certificat medico-legal că ai suferit vreo leziune/vătămare, acel certificat va constitui o probă foarte importantă. După care formulezi o plângere penală, la care ataşezi şi certificatul-medico-legal, precum şi un cd care să conţină imaginile filmate şi le depui ori la secţia de poliţie, ori direct la Parchetul de pe lângă Judecătorie.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.