Jump to content
POLITISTI.ro

Pot aplica dacă am internări la spitalul de psihiatrie?


Marismaria

Recommended Posts

Buna seara! As vrea sa ma inscriu si eu la scoala de subofiteri campina dar am avut doua internari la spitalul de psihiatrie. In prezent mi s-a spus ca nu mai am nici o problema. Am avut tulburare psihotica acuta acum nu mai am. Cei de la academie pot afla asta? Mai merita sa incerc? Saptamana trecuta am facut un test psihologic, un examen psihologic si mi s-a spus ca sunt apta din punct de vedere psihic.

Link to comment
  • Moderator

Și dacă faci vreo tulburare din asta psihotica cu arma în mana? Spre binele tău și al altora, orientează-te spre alta meserie. 

  • Upvote 2
Link to comment

Nu fac nici o tulburare. Primul medic nici nu era bun a pus diagnostic chiar daca eu eram si sunt sanatoasa. Cand am consultat alt doi-lea medic mi-a spus sa il dau in judecata. Este vina mea ca nu stiu unii nimic dupa ce termina o facultate. S-a ales praful de tara asta si de toti prostii din ea. Urmeaza sa il dau in judecata pentru ca nu este corect. Politia romana este plina de pedofili si tampiti care alearga dupa porumbei, aia au fost testati bine? Nu vorbi daca nu stii despre ce este vorba. Am si adeverinta pe care scrie ca nu sunt in evidenta cu boli psihice in momentul de fata si il dau in judecata dar cum traim in Romania dreptatea nu exista la toti. Ar trebui sa se faca dreptate! 

Edited by Marismaria
  • Downvote 2
Link to comment
  • Catalin changed the title to Pot aplica dacă am internări la spitalul de psihiatrie?

Esti chiar retardat daca tu din mesajul meu asta ai inteles. Este plina Romania de tampiti! 

Mai mare prostie ca asta nu am auzit in viata mea.

  • Upvote 1
  • Downvote 3
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.