Jump to content
POLITISTI.ro

Poliţia Română cumpără drone pt supravegheri aeriene

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Existentul la momentul actual nu acoperă deficitul de sisteme de vehicule aeriene fără echipaj uman la bord (UAS) la nivelul Poliției Române. Ca atare, finalizarea prezentei proceduri de achiziție este un factor esențial în ceea ce privește creșterea gradului de dotare cu UAS pentru buna desfășurare a misiunilor operative specifice pe linia supravegherii aeriene”, scrie în caietul de sarcini al licitaţiei.

Câteva cerinţe din caietul de sarcini: 

• autonomie minimă de zbor de 50 minute
  • rază de acţiune de 5 kilometri
  • să transmită imagini HD și să fie dotate cu obiectiv care să permită zoom optic de minim 30x

E91DC9DC-C085-46C8-93DD-2FC56F01643E.jpeg

• Îmi place 1
  • Apreciez 2
  • 10 luni mai târziu...
Publicat

Pana la urma au fost folosite? Sub lockdown am vazut de mai multe ori drone survoland sectorul 2, ma gandesc ca erau ale Politiei. Daca da, se pare ca achizitia a meritat.

• 2 luni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Da, se folosesc dronele pentru documentarea anumitor dosare penale complexe.

• Apreciez 2

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.