greddy Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 (edited) cat dureaza dupa ce termin scoala de politie pana cand pot primi calitatea de politist rutier pt a putea activa in biroul politiei rutiere? sunt promotia 2011 +6 luni si ies pe O.P Edited August 7, 2011 by Catalin Editare titlu. Rolul titlului este acela de a identifica usor natura discutiei/problemei dupa citirea acestuia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Catalin Posted August 7, 2011 Moderator Share Posted August 7, 2011 Dureaza exact atat timp pana ce seful semneaza o hartie. PS: Pe viitor, cand mai initiezi un topic nou, te rog sa alegi un titlu cat mai clar si semnificativ pentru discutia respectiva, astfel incat oricine citeste acel titlu sa inteleaga despre ce se discuta acolo, fara a mai fi nevoit sa acceseze topicul (trebuie evitate topicuri confuze de genul "Am o problema. Cine ma poate ajuta?" sau cum ai procedat tu cu acel titlu "intrebare"). Multumesc pentru intelegere. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VictorL Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 mai bine ai aprinde lumanari la biserica ca sa nu ne mute astia la primarii si dupa poti sa te gandesti la cum poti ajunge la BPR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xtrem Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 greddy tata asa bine e la OP de nici nu visezi. Politist rutier ajungi dupa ce ai fost testat, adica ai dat un examen, dupa care esti trecut pe un tabel ce se inainteaza la IGPR si de acolo vine o dispozitie. Dar te rog sa nu confunzi politist rutier cu agent de politie rutiera ca nu ii tot una. Poti fi politist rutier si la OP. Sa ajungi agent de politie rutiera e mai complicat, mai pe scurt multe hirti si semnaturi, aprobari. Bafta, ce sa zic, daca iti doresti asa mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Cristi Posted August 7, 2011 Moderator Share Posted August 7, 2011 Ce examen? Stai cuminte acolo ca nu dai niciun examen. Esti numit prin dispozitie a sefului nemijlocit, in speta, a inspectorului sef si ti se stabilesc astfel de atributii prin fisa postului, pentru ca pregatirea deja o ai din scoala de politie. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eduard Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Bai oameni buni, toti va vedeti rutieristi si mascati ! ... pe la OP ( ordine publica ) cine mai lucreaza ? Ce are biroul asta ? Un agent de siguranta face de toate , circulatie, prinde hoti, aresteaza, ajuta batrani si copii la nevoie etc.( munca complexa, le vezi pe toate ), eu unu am 15 ani de OP si inca imi place ceea ce fac. Nici nu stiti cat este de frumos pe la OP ! Incercati, poate o sa va placa ! 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionutz88 Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Ce examen? Stai cuminte acolo ca nu dai niciun examen. Poate depinde de zona geografica, dar in unele judete se dau examene pentru a avea si "calitatea" de politist rutier (nu sa treci de la Ordine Publica la Politia Rutiera)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru cipri83 Posted August 8, 2011 Membru Share Posted August 8, 2011 (edited) Ionutz88 cred ca Kmcoio a raspuns bine la intrebarea lui greddy.Nu se da examen pt a avea calitatea de politist rutier(vezi ce spune Xtrem:"sa nu confunzi politist rutier cu agent de politie rutiera ca nu ii tot una")deoarece pregatirea o ai din scoala de politie,iar inspectorul sef te numeste in baza dispozitiei IGPR 450/29.11.2006. Conform dispozitiei Inspectorului General al Politiei Romane nr. 450/29.11. 2006, ofiterii si agentii de politie din structurile de ordine publica ale Politiei Romane pot desfasura activitati pe linie de circulatie, acestia sunt obligati sa poarte uniforma cu inscrisuri si insemne dinstinctive.Inteles! Edited August 8, 2011 by cipri83 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi D Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Cipri83 eu dau dreptate si lui Ionutz88 si lui Kmcoio. Si asta din cauza ca si eu fac parte din structura de ordine publica si a trebuit sa dau examen pentru a dobandi si calitatea de politist rutier. La mine au fost 15 intrebari (daca imi aduc bine aminte) tip grila. Si apoi, in urma promovarii examenului, am fost numit prin dispozitia inspectorului sef. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionutz88 Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Cipri83: Eu nu am spus ca nu conform dispozitiei inspectorului sef poti desfasura activitati pe linie de circulatie, ci doar ca in unele judete se da si examen pana la acea dispozitie... Numai bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheriffu Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 in ce consta examenul asta pentru calitatea de politist rutier in afara de chestionar?vad ca tematica este destul de vasta.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyko27 Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 Voi cum ati obtinut calitatea de politist rutier? Daca ai obtinut o intr un judet si apoi te ai mutat in altul nu rămâi cu ea? Atata timp cat in fisa postului este mentionat ca ai atributii pe linie rutieră (constatare contrav, infractiuni, dirijare trafic etc) nu inseamna ca deja ai aceasta calitate? Daca nu aveai nu era mentionata in fisă postului sau gresesc? A cui este obligatia pentru a asigura aceasta calitate lucrătorilor de la posturi si unde este stipulat acest aspect? Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts