Jump to content
POLITISTI.ro

Durata reparatiei unei masini duse la service


GeorgeBalan

Recommended Posts

Buna ziua,am si eu o problema cu o masina,de 7 luni am masina in service auto cu distributia rupta.Din luna decembrie am dus masina la mecanic cu distributia rupta,la prezentarea mea in service cu masina mecanicul ma asigurat ca se poate repara aceasta masina,am lasato acolo si am zis ca e ok sa se apuce de ea ,fara a intreba si cît timp dureaza,eu nu am primit nimic nici o foaie de intrare cu masina in service nimic.Dupa o saptamîna am sunat sa vad care e treaba cu masina mea,la care mi sa zis ca nu sau apucat de ea ca nu au avut timp,a mai trecuta o saptamîna si nimic ,o luna nimic ,la care am mers acolo sa vad de ce nu se apuca de masina ,mi sa zis ca a fost foarte ocupat ,sarbatori de iarna,lipsa personal etc.Am inteles am vorbit iarasi cu mecanicul mai restit mai suparat sa se apuce de masina,intrun final  dupa o saptamîna au bagat masina in atelier si sau apucat de ea,au dat motorul jos si sau apucat sa-l demonteze ,au stat 2 saptamîni cu injectoarele sa le scoata afara ,am mers sa vad care e treaba ,mi sa spys ca nu ies ca nu pot sa le scoata si multe altele,va dati seama ca mam suparat asa de tare incît iam zis daca nu o face in 2 saptamîni ma intorc si iau masina de acolo.Dupa 3,4 zile ma suna si mia spus ca nu a putut scoate injectoarele, ca sau rupt toate 4,chiuloasa distrusa si tot,Am zis ok cumparam altele zis si facut ,dupa lungi cautari ,zile trecute ,luni trecute am reusit sa gasesc piesele,timp in care mecanicul nu a dat nici macar un telefon pentru a se interesa de vreo piesa.In final am toate piesele si el tot nu vrea sa se apuce  de masina spunînd aceleasi lucru,nu am timp, nu am oameni si mia zis ca daca vreau pot lua masina sa merg cu ia la alt mecanic ,desigur motorul e un puzle.Ce pot face cum pot determina acest mecanic sa-mi faca masina,desi au trecut 7 luni ne atunci el ma minte mereu.Va multumesc.

Link to comment
  • Catalin changed the title to Durata reparatiei unei masini duse la service
  • Moderator

Nemlţumirea ta nu este de competenţa poliţiei. Faptul că mecanicul întârzie reparaţia maşinii nu constituie o faptă penală. Este un litigiu de natură civilă.
Poţi încerca să depui o plângere în acest sens la Autoritatea pentru protectia consumatorului. 
Sau îl poţi chema în judecată, pentru că nu respectă înţelegrea pe care aţi avut-o când ai dus maşina în service. Apelezi la un avocat specializat în litigii civile şi îi poţi solicita şi daune pentru timpul pierdut.
Dar repet, poliţia nu te poate ajuta în problema ta.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.